Deze cointreau cocktail is een verfrissende lichte cocktail met cider, citroen en prosecco. Recept voor 1 liter cocktail.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 23-07-2015, dit recept is voor 6 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 11-08-2023
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/cointreau-cocktail
Snijd de citroen doormidden en pers het sap uit 1 van de helften met behulp van een (glazen) citruspers, de andere helft zal als garnering gebruikt worden.
Haal het citroensap door een kleine zeef om eventuele pitjes te verwijderen.
Voeg 2 eetlepels citroensap toe aan een maatbeker. Voeg dan 2 shotglazen Cointreau en 750 ml prosecco toe. Vul de maatbeker met appelcider tot 1 liter totaal.
Serveer deze frisse cocktail direct en voeg optioneel een aantal ijsklontjes toe. Garneer met citroenschijfjes. Geniet ervan!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 23-07-2015, dit recept is voor 6 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 11-08-2023
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.