Een klassieke hamburger is zeer makkelijk te maken. Je kunt de burgers grillen in de pan of gebruik een barbecue voor extra lekkere burgers.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 07-06-2018, dit recept is voor 6 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 18-06-2023
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/hamburger
Laat de hamburgers kort op kamertemperatuur komen. Pel de rode ui en snijd deze in niet al te dikke ringen. Was eventueel de slablaadjes en maak deze droog met een sla centrifuge.
Was de tomaten, verwijder de harde kern en snijd in plakken. Snijd de hamburger broodjes door de helft.
Verhit een grill pan, of eventueel barbecue, besprenkel de hamburgers met een beetje olijfolie en grill de burgers ongeveer 3 minuten aan elke kant.
Grill beide kanten van de broodjes kort en verdeel hier dan sla en tomaat over. Leg de gegrilde hamburgers bovenop en maak af met rode ui, ketchup, mayonaise en de bovenkant van het broodje. Eet smakelijk!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 07-06-2018, dit recept is voor 6 personen en duurt 15 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 18-06-2023
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.