De lente en zomer zijn perfect voor salades. Probeer deze groene aspergesalade met eetbare bloemen. Klaar in een kwartiertje.
Recept printen Bekijk reacties (0) Opslaan in collectie
Bekijk het orginele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/groene-aspergesalade-eetbare-bloemen
Was de radijsjes en snijd deze dan in partjes. Was de rucola (of een andere soort andere sla) en gebruik een sladroger om de blaadjes goed droog te krijgen. Snijd de uiteinden van de groene asperges eraf en voeg wat olie toe aan de asperges.
Nu voor de croutons: snijd de korsten van het brood ad en snijd het zachte deel in kleine blokjes. Verhit een beetje olie (niet teveel!) in een kleine bakpan en bak de stukjes brood goudbruin en krokant.
Groene aspergesalade met eetbare bloemen
Verhit de grillpan om hoog vuur en gril daarin de asperges 3 minuten lang. Verdeel dan de hete asperges over de borden en maak het gerecht af met eetbare bloemen. Eet smakelijk!
Kook een heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, sinterklaas en drankjes om bij op te warmen.