Vullende gebakken zoete aardappelsalade met hummus is klaar in 25 minuten, recept voor 2 personen. Lekker met een tahinidressing!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 18-09-2015, dit recept is voor 2 personen en duurt 25 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 29-09-2022
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/gebakken-zoete-aardappelsalade-met-hummus
Was de komkommer en snijd deze met behulp van het koksmes in stukjes. Schil de zoete aardappel met behulp van een aardappelschilmesje en snijd deze in dunne plakken.
Snijd de helft van een rode paprika julienne (dunne reepjes). Was de spinazie en haal er al het zand en vuil uit.
Bereid in de tussentijd de hummus en groene tahini dressing. Je kunt deze ook in de supermarkt kopen.
Plaats de bakpan op middelhoog vuur. Voeg olijfolie toe en bak de zoete aardappelplakjes krokant. Dit duurt ongeveer 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de zoete aardappelplakjes.
Verdeel de helft van alle ingrediënten per bord, serveer met de krokant gebakken zoete aardappels. Eet smakelijk!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 18-09-2015, dit recept is voor 2 personen en duurt 25 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 29-09-2022
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.