Heerlijk tapas recept voor bij een glas rode wijn of een biertje. Met maar 3 ingrediënten en klaar in maar 5 minuten tijd!
Dit recept bevat de volgende allergenen. Klik op het allergeen om naar alternatieve recepten te zoeken.
Gemaakt door Marco
Geplaatst op 28-01-2020, dit recept is voor 4 personen en duurt 5 minuten.
Marco is een echte Brabantse bourgondiër en gek op koken. Hij is verantwoordelijk voor de website en kookt graag lekker en simpele gerechten. Marco heeft een passie voor techniek, koken en volgt de laatste foodtrends. Hij wil met Ohmydish zoveel mogelijk mensen helpen om te genieten van de lekkerste gerechten, die je zelf thuis makkelijk kan maken.
Bijgewerkt op: 24-07-2024
Haal de chorizo uit de verpakking. Snijd de worst in dunne plakjes van ongeveer een halve centimeter dik. Het is afhankelijk van de soort chorizo die je gebruikt of je extra olie moet toevoegen aan de pan.
Voeg een scheut olijfolie (ongeveer 2 eetlepels) toe aan een bakpan. Verhit de olie op middel-hoog vuur. Bak de chorizo in de bakpan zodra de olijfolie heet geworden is.
Bak tot deze mooi bruin zijn geworden.
Haal de gebakken chorizo uit de bakpan met behulp van een tang of vork. Op deze manier blijft er niet teveel olijfolie aan de worst zitten.
Je hoeft de worst niet af te deppen. Serveer de gebakken chorizo samen met de feta kaasblokjes. Lekker als borrelhapje, geniet ervan!
Per 1 persoonsportie:
Er zijn nog geen reacties achtergelaten jij kunt de eerste zijn!
Je e-mailadres zal niet worden getoond. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Sinds 2014 de lekkerste recepten van over de hele wereld! Helemaal gratis.
Aan de inhoud van Ohmydish kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Alle rechten voorbehouden. Teksten op deze website mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.