Super snel broodje prosciutto di parma als lunch, met een heerlijke knoflookmayonaise. Klaar in minder dan 10 minuten, recept voor 2 broodjes.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 18-09-2014, dit recept is voor 2 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 14-01-2023
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/broodje-prosciutto-di-parma
Bestrijk de Italiaanse bollen met olijfolie en rooster deze 5 minuten lang in de oven. De olijfolie zal het brood extra krokant en lekker maken. Snijd de rijpe tomaten in dunne plakjes.
Was en droog de romaine sla. Pel 2 tenen knoflook en snijd deze fijn en meng deze met vier lepels mayonaise en citroensap. Meng goed door elkaar heen.
Snijd de twee Italiaanse bollen doormidden met behulp van een broodmes. Besmeer 1 kant van elk broodje met de knoflookmayonaise.
Voeg romaine slablaadjes en dungesneden tomaat toe. Verdeel 2 plakken Prosciutto over elk broodje en plaats de andere helft van het broodje bovenop. Eet smakelijk!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 18-09-2014, dit recept is voor 2 personen en duurt 10 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 14-01-2023
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.