Trek in een lekker hapje? Deze bladerdeegrolletjes met pesto en kaas zet je zó op tafel. Recept voor 16 bladerdeegrolletjes of 4 personen.
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 27-02-2020, dit recept is voor 4 personen en duurt 35 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 09-09-2023
Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/bladerdeegrolletjes-met-pesto-en-kaas
Rol het bladerdeeg uit op een snijplank met bakpapier erop. Het bakpapier zorgt ervoor dat het deeg niet aan de snijplank blijft plakken.
Verdeel ongeveer 4 à 5 eetlepels verse groene pesto over het bladerdeeg. Dit gaat het makkelijkst met een siliconen kwast of lepel.
Verwarm de oven alvast voor tot een temperatuur van 180 graden Celsius.
Hak een handvol pijnboompitjes in zo fijn mogelijke stukjes. Verdeel deze samen met 70 gram grana padano (kaas) over het bladerdeeg met de pesto.
Rol het bladerdeeg opnieuw op, doe dit vrij strak maar zorg ervoor dat het deeg niet gaat scheuren. Snijd de rol in plakken van ongeveer 2 centimeter dik.
Plaats de bladerdeegrolletjes met de gesneden kant naar beneden op een bakplaat met bakpapier erop. Bak de bladerdeegrolletjes in 20 minuten af, of tot goudbruin.
Serveer deze bladerdeegrolletjes als snack, tapas, voorafje of bij de high tea. Geniet ervan!
Gemaakt door Véronique
Geplaatst op 27-02-2020, dit recept is voor 4 personen en duurt 35 minuten.
Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.
Bijgewerkt op: 09-09-2023
Hoi meid Die bladerdeeg hapjes ga ik maken voor de wandeling op mijn verjaardag! Dank je wel voor de tip! Liefs ?
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.