Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen

(5)

Een bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen is een vullende en verrassende lunch. Je kunt eventueel ook gerookte kip gebruiken. Klaar binnen een kwartier

Veronique van Ohmydish

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 15-04-2017, dit recept is voor 3 personen en duurt 15 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 12-03-2024

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 3 personen Categorie Ontbijt
Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen

Ingrediënten


  • 3 bagels
  • 100 gram roomkaas
  • klein handje verse bieslook
  • peper en zout naar smaak
  • 9 plakjes gerookte kalkoenfilet
  • 3 (gekookte) eieren
  • handje sla naar keuze

Kookgerei nodig


  • kleine pan
  • middelgrote kom
  • lepel
  • eventueel sla centrifuge

Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen Ingrediënten

Aan de slag

Dit recept printen

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 3 personen Categorie Ontbijt

Bekijk het originele recept via:
https://ohmydish.nl/recept/bagel-met-roomkaas-ei-en-gerookte-kalkoen


Voorbereiding – 10 minuten

Kook de eieren 8 minuten lang, laat ze schrikken onder stromend koud water en pel de eieren dan. Snijd de bieslook fijn en meng deze met de roomkaas, breng op smaak met peper en zout. 

Was eventueel de sla en droog deze dan met een sla centrifuge. Als je afbak bagels gebruikt, dien je deze af te bakken volgens de verpakking. 

Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen
Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen

Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen afmaken – 5 minuten

Snijd de bagels open en besmeer beide kanten met de kruidenroomkaas. Verdeel er dan een beetje sla op, vervolgens 3 plakjes kalkoen per bagel en dan een gekookt ei in plakjes.

Breng het ei op smaak met nog een beetje extra peper en zout. Eet smakelijk!

Veronique van Ohmydish

Gemaakt door Véronique

Geplaatst op 15-04-2017, dit recept is voor 3 personen en duurt 15 minuten.

Oprichter van Ohmydish (sinds 2014), staat het liefst de hele dag in de keuken. Ooit werkzaam in de horeca als zelfstandig werkend kok en helpt je graag om vertrouwen te krijgen in de keuken. Met haar makkelijk te volgen recepten, handige tips en kook kennis maak jij zelf de állerlekkerste gerechten! De recepten zijn voor iedereen toegankelijk, voor beginners tot gevorderde thuiskoks.

Bijgewerkt op: 12-03-2024


Waardeer dit recept!
5 stemmen

0 reacties op Bagel met roomkaas, ei en gerookte kalkoen

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Wil je een reactie achterlaten?


Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.