Hier vind je de nieuwste recepten van Ohmydish. Krijg antwoord op de meest gestelde vraag: wat eten we vandaag? Maak een keuze uit deze heerlijke gerechten van over de hele wereld.
Deze krokante bloemkool nuggets hebben een dikke paneerlaag die super krokant is. Heerlijke bloemkool uit de oven die makkelijk te maken is met kruiden en een romige yoghurt dipsaus.
Deze ovenschotel met witte bonen en worst is een heerlijke doordeweekse maaltijd bomvol groenten, aardappelen en kruiden. Extra vullend door het combineren van bonen en aardappelen.
Een gin tonic met rozemarijn is een heerlijk frisse variatie op de basis gin tonic. Een tikje zoet, bitter en fris door de combinatie van ingrediënten welke deze klassieke cocktail verrassend lekker maken.
Een Amerikaanse salade dressing gemaakt van o.a. karnemelk en kruiden. Deze populaire Ranch dressing is een verfrissende en romige keuze voor je salade of gebruik het als Ranch dipsaus.
Een pandan cake is een luchtige Indonesische cake met een volle smaak. Pandan wordt namelijk 'Aziatische vanille' genoemd, lichtzoet met een vleugje kokos. Een fantastische cake met weinig ingrediënten.
Deze lemon rolls zijn heerlijke zachte citroenbroodjes, een twist op de bekende kaneelbroodjes (cinnamon rolls). Een luchtig broodje met een volle citroensmaak en een zoete frosting om het af te maken.
Zelf truffelmayonaise maken is een simpel klusje met groots effect. Een super romige mayonaise met een volle truffelsmaak en te maken met weinig ingrediënten. De lekkerste saus voor bij zoete aardappelfrietjes.
Een witlof tarte tatin is een omgekeerde bladerdeeg taart met gekarameliseerde witlof en een vleugje kaas. Een heerlijk zoete en hartige taart die warm het allerlekkerste is.
Deze kastanjesoep heeft maar weinig ingrediënten en is de perfecte makkelijke soep na een wandeling. Heerlijk tijdens koudere dagen of als hapje tijdens een feestje in een klein glaasje.
Een romige en overheerlijke mango cheesecake met chocolade paaseitjes is de perfecte Paas cheesecake. Deze no-bake cheesecake is een heerlijke frisse en zachte taart waar je het liefste nog een stukje van neemt.
Een Oostenrijkse witte koolsalade is een makkelijke en frisse koolsalade met weinig ingrediënten. Deze simpele salade zit bomvol smaak en ken je wellicht van de salade buffetten van je vakantie.
Deze kokos-kipballetjes zijn super lekkere gehaktballetjes in een krokant jasje. Makkelijk om te maken en ideaal tijdens je volgende feestje, eens iets anders dan een standaard bitterbal!
Spruitjes met kastanjes en spekjes uit de oven zijn een klassieker, het zoete van de kastanjes en het bittere van de spruitjes is namelijk een top combinatie. Makkelijk om te maken met weinig ingrediënten.
Pandan flensjes met een kokosvulling, ofwel dadar gulung, zijn een Indonesische zoete snack die heerlijk zacht en lichtzoet is. Pandan is een heerlijke smaakmaker met een prachtige groene kleur.
Een notentaart die bomvol met de lekkerste verschillende soorten noten en karamel van bruine suiker zit. Extra smaakvol door de zelfgemaakte brosse amandel bodem.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.