Klik voor het recept voor de kip met kersen en portsaus.
Kabeljauw met tuinbonen en bloemkool en garnaaltjes is perfect voor de visliefhebbers die liever voor een lichte kerstmaaltijd gaan ipv vlees.
Kabeljauw met tuinbonen en bloemkool
Varkenshaas met Schwarzwalder schinken
Varkenshaas met pesto en schwarzwalder schinken
Vegetarische champignon Bourguignon
Vegetarische champignon Bourguignon
Confit de canard
Kwartel uit de oven is een heerlijk klein vogeltje die tijdens de kerstdagen een bijzonder plekje verdiend tijdens het diner.
Kwartel uit de oven
Rosbief met gekarameliseerde ui is het lekkerste als deze mooi rosé wordt geserveerd, maar je kunt deze naar smaak bakken. Staat meteen mooi op de kersttafel als je deze ter plekke gaat aansnijden!
Rosbief met gekarameliseerde ui
Camembert en pommes duchesse uit de oven is voor alle kaasliefhebbers. Een heerlijk vegetarisch gerecht die er meteen erg mooi uitziet. Heerlijk met verschillende soorten groente bijgerechten.
Ovengebakken camembert met pommes duchesse
Eend uit de slowcooker met champignons en rozemarijn vergt weinig voorbereiding. De rest doet de slowcooker voor je, dat betekent meer tijd om te genieten.
Eend uit de slowcooker
Bekijk de orginele pagina via:
https://ohmydish.nl/kerstrecepten-2019-hoofdgerechten
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.