Klik voor het recept voor kip met vijgen en camembert.
Kangoeroe biefstuk met stroopsaus Kangoeroe? Ja echt, in Australië eten ze het volop en ik snap wel waarom. Héérlijk! Kangoeroe biefstuk met stroopsaus is heerlijk tijdens de kerstdagen.
Kangoeroe biefstuk met stroopsaus
Kalkoenrolletjes met granaatappel en wortel Op zoek naar een vrij makkelijk en feestelijk hoofdgerecht? Deze kalkoenrolletjes met granaatappel en wortel staan binnen een half uur op tafel.
Kalkoenrolletjes met granaatappel en wortel
Hertenbiefstuk met roseval aardappel en pompoen Hertenbiefstuk met roseval aardappelen met pompoenstukjes en puree is perfect als kerstgerecht. Recept voor 2 personen, klaar in een half uur.
Hertenbiefstuk met roseval aardappel en pompoen
Dorade met verse pasta en zeekraal Dorade met verse pasta en zeekraal is een heerlijk warm tussengerecht, maar ook makkelijk in grotere porties als hoofdgerecht. Boterzachte vis!
Dorade met verse pasta en zeekraal
Klassieke saltimbocca met knolselderijpuree Een klassieke saltimbocca is gemaakt van kalfsvlees, maar je kunt ook kip of rund gebruiken. Serveer met een hele zachte knolselderijpuree.
Klassieke saltimbocca met knolselderijpuree
Hele gebraden eend Een hele gebraden eend is hét pronkstuk op de kersttafel. Met dit recept kan het niet mis gaan voor een perfect gegaarde eend. Met een vulling van groenten.
Tongfilet met cidersaus Tongfilet met cidersaus is een fris en zacht visgerecht met een heerlijke saus gemaakt van o.a. appel cider en mosterd. Klaar in minder dan een half uur.
Knien in t zoer – Konijn op Limburgse wijze Tijdens de kerst stond knien in t zoer vroeger altijd op tafel bij mijn opa en oma. Een ouderwets overheerlijk Limburgs konijn recept.
Knien in 't zoer - Konijn op Limburgse wijze
Parelhoen met cranberries en aardappelwafels Parelhoen met cranberries en aardappelwafels is hét perfecte kerstgerecht. Alles voorbereiden en terwijl je gasten er zijn makkelijk af te maken, ideaal!
Parelhoen met cranberries en aardappelwafels
Roodbaars met spinazie en champignons Dit recept lijkt veel werk, maar valt best mee! Een roodbaars met spinazie en champignons is klaar in 35 minuten, recept voor 2 personen.
Bekijk de orginele pagina via:
https://ohmydish.nl/kerstrecepten-2018-hoofdgerechten
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.