Kerstrecepten 2018 - Voorgerechten

Kerstrecepten 2018 - Voorgerechten

Klik voor het recept voor hartige taartjes met meiknol.

Aardpeersoep met scampi’s Maak een heerlijke soep met deze vergeten groente. Een aardpeersoep met scampi's is heerlijk romig. Recept voor 6 personen, klaar in 40 minuten tijd.

Aardpeersoep met scampi's Aardpeersoep met scampi's


Vitello tonnato Een vitello tonnato kent nagenoeg iedereen wel, maar heb je het ooit zelf gemaakt? Gaar het kalfsvlees langzaam in de oven voor een enorme smaakbom!

Vitello tonnato Vitello tonnato


Gebakken rode poon salade Verfrissende combinatie van venkel, radijsjes, sinaasappel en rode peper in deze gebakken rode poon salade. Klaar in 15 minuten.

Gebakken rode poon salade Gebakken rode poon salade


Mini sjalot tarte tatin Een makkelijk vegetarisch voorgerecht voor de kerstdagen, of een andere feestelijke gelegenheid! Klaar in een half uur, recept voor 4 personen.

Mini sjalot tarte tatin Mini sjalot tarte tatin


Salade met kreeft en groene appel Een salade met kreeft en groene appel klinkt chic. Het hele jaar door heerlijk als voorgerecht, maar met de kerst extra goed verkrijgbaar bij de supermarkt.

Salade met kreeft en groene appel Salade met kreeft en groene appel


Eenvoudige bouillabaisse (vissoep) Een makkelijkere variant van de klassieke Franse soep. Een eenvoudige bouillabaisse is klaar in ongeveer 50 minuten, recept voor 6 personen.

Eenvoudige bouillabaisse (vissoep) Eenvoudige bouillabaisse (vissoep)


Friszure appel en rode bieten carpaccio Erg verfrissend voorgerecht of salade, perfect voor een hete zomerdag. Een friszure appel en rode bieten carpaccio heeft heerlijke smaakcombinaties!

Friszure appel en rode bieten carpaccio Friszure appel en rode bieten carpaccio


Pasteitje met kip en champignons Een pasteitje met kip en champignons is hartig en super makkelijk! Je kunt kant-en-klare pasteitjes kopen of maak gemakkelijk zelf van bladerdeeg.

Pasteitje met kip en champignons Pasteitje met kip en champignons


Polenta salade met oesterzwammen Een heerlijke herfstsalade met polenta. Deze polenta salade met oesterzwammen is klaar in 20 minuten. Recept voor 4 personen.

Polenta salade met oesterzwammen Polenta salade met oesterzwammen


Wilde champignonsoep Lekkere wilde champignonsoep met verschillende soorten champignons. Recept voor 4 personen, klaar in ongeveer een half uur tijd.

Wilde champignonsoep Wilde champignonsoep


Bekijk de orginele pagina via:
https://ohmydish.nl/kerstrecepten-2018-voorgerechten


Vond je deze pagina interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!Volgende pagina →
Onze honden

Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.