Kerstrecepten 2018 - Toetjes en gebak

Kerstrecepten 2018 - Toetjes en gebak

Klik voor het recept voor chocolade flan.

Chocolade mousse taart Een super zachte chocolade mousse taart, boordevol chocolade en een zachte cake gemaakt van luchtig biscuitdeeg. Versierd met frambozen of ander fruit.

Chocolade mousse taart Chocolade mousse taart


Mini tulband cakejes met kaki Deze mini tulband cakejes met kaki zijn niet alleen super schattig, ze zijn ook nog eens verrassend lekker door de toevoeging van kaki fruit.

Mini tulband cakejes met kaki Mini tulband cakejes met kaki


Kaneelijs met warme appelstukjes Wat is er eigenlijk beter dan huisgemaakt kaneelijs met warme appelstukjes? Geserveerd met een heerlijke karamelsaus. Recept voor 6 personen.

Kaneelijs met warme appelstukjes Kaneelijs met warme appelstukjes


Zoetzure warme kersen met mini meringues Een toetje met een grote impact. Het maken van deze zoetzure warme kersen met mini meringues kost niet veel tijd! Klaar in 25 minuten.

Zoetzure warme kersen met mini meringues Zoetzure warme kersen met mini meringues


Stracciatella ijstaart met meringues Deze stracciatella ijstaart met meringues is gemaakt binnen 20 minuten, nog wel even wachten tot deze bevroren is. Heerlijk makkelijk ijs zonder ijsmachine.

Stracciatella ijstaart met meringues Stracciatella ijstaart met meringues


Mokka panna cotta Super zachte mokka panna cotta zal letterlijk op je tong smelten! Serveer de mokka panna cotta met chocoladesaus, heel makkelijk om te maken!

Mokka panna cotta Mokka panna cotta


Hazelnoot en amaretto roomijs Hazelnoot en amaretto roomijs is super zacht en overheerlijk. Romige lekkernij geserveerd met stoofperen en chocoladesaus. Een herfstig dessert!

Hazelnoot en amaretto roomijs Hazelnoot en amaretto roomijs


Chocolade cheesecake met rood fruit Een chocolade cheesecake met rood fruit, maar dan geserveerd in een glaasje. Een makkelijk en snel dessert tijdens de feestdagen.

Chocolade cheesecake met rood fruit Chocolade cheesecake met rood fruit


Witte chocolade en yuzu lava cake De bekende moelleux au chocolat is een heerlijk cakeje met pure chocolade. Deze witte chocolade en yuzu lava cake is een frisse variatie op de klassieker!

Witte chocolade en yuzu lava cake Witte chocolade en yuzu lava cake


Cherimoya crème brûlée Cherimoya is fruit uit Ecuador die je absoluut eens moet proberen! De smaak is een combi van o.a. banaan en ananas. Maak ook eens cherimoya crème brûlée!

Cherimoya crème brûlée Cherimoya crème brûlée


Bekijk de orginele pagina via:
https://ohmydish.nl/kerstrecepten-2018-toetjes-en-gebak


Vond je deze pagina interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!← Vorige pagina
Kerstrecepten 2018
Volgende pagina →
Onze honden

Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.