Kerstrecepten 2018 - Hoofdgerechten

Kerstrecepten 2018 - Hoofdgerechten

Klik voor het recept voor kip met vijgen en camembert.

Kangoeroe biefstuk met stroopsaus Kangoeroe? Ja echt, in Australië eten ze het volop en ik snap wel waarom. Héérlijk! Kangoeroe biefstuk met stroopsaus is heerlijk tijdens de kerstdagen.

Kangoeroe biefstuk met stroopsaus Kangoeroe biefstuk met stroopsaus


Kalkoenrolletjes met granaatappel en wortel Op zoek naar een vrij makkelijk en feestelijk hoofdgerecht? Deze kalkoenrolletjes met granaatappel en wortel staan binnen een half uur op tafel.

Kalkoenrolletjes met granaatappel en wortel Kalkoenrolletjes met granaatappel en wortel


Hertenbiefstuk met roseval aardappel en pompoen Hertenbiefstuk met roseval aardappelen met pompoenstukjes en puree is perfect als kerstgerecht. Recept voor 2 personen, klaar in een half uur.

Hertenbiefstuk met roseval aardappel en pompoen Hertenbiefstuk met roseval aardappel en pompoen


Dorade met verse pasta en zeekraal Dorade met verse pasta en zeekraal is een heerlijk warm tussengerecht, maar ook makkelijk in grotere porties als hoofdgerecht. Boterzachte vis!

Dorade met verse pasta en zeekraal Dorade met verse pasta en zeekraal


Klassieke saltimbocca met knolselderijpuree Een klassieke saltimbocca is gemaakt van kalfsvlees, maar je kunt ook kip of rund gebruiken. Serveer met een hele zachte knolselderijpuree.

Klassieke saltimbocca met knolselderijpuree Klassieke saltimbocca met knolselderijpuree


Hele gebraden eend Een hele gebraden eend is hét pronkstuk op de kersttafel. Met dit recept kan het niet mis gaan voor een perfect gegaarde eend. Met een vulling van groenten.

Hele gebraden eend Hele gebraden eend


Tongfilet met cidersaus Tongfilet met cidersaus is een fris en zacht visgerecht met een heerlijke saus gemaakt van o.a. appel cider en mosterd. Klaar in minder dan een half uur.

Tongfilet met cidersaus Tongfilet met cidersaus


Knien in t zoer – Konijn op Limburgse wijze Tijdens de kerst stond knien in t zoer vroeger altijd op tafel bij mijn opa en oma. Een ouderwets overheerlijk Limburgs konijn recept.

Knien in 't zoer - Konijn op Limburgse wijze Knien in 't zoer - Konijn op Limburgse wijze


Parelhoen met cranberries en aardappelwafels Parelhoen met cranberries en aardappelwafels is hét perfecte kerstgerecht. Alles voorbereiden en terwijl je gasten er zijn makkelijk af te maken, ideaal!

Parelhoen met cranberries en aardappelwafels Parelhoen met cranberries en aardappelwafels


Roodbaars met spinazie en champignons Dit recept lijkt veel werk, maar valt best mee! Een roodbaars met spinazie en champignons is klaar in 35 minuten, recept voor 2 personen.

Roodbaars met spinazie en champignons Roodbaars met spinazie en champignons


Bekijk de orginele pagina via:
https://ohmydish.nl/kerstrecepten-2018-hoofdgerechten


Vond je deze pagina interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!Volgende pagina →
Onze honden

Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.