Kerst 2016 voorgerechten en soepen

Begin het kerstdiner goed met een salade, soep of warm voorgerecht. Van kreeftensoep tot salades en hartige tarte tatin, hier vind je volop inspiratie!

Kerst 2016 voorgerechten en soepen

Begin het kerstdiner goed met een salade, soep of warm voorgerecht. Van kreeftensoep tot salades en hartige tarte tatin, hieronder volop inspiratie!

Bisque de homard is de franse benaming voor een heerlijke kreeftensoep zoals op de hoofdfoto, gemaakt van kreeftenschalen, groenten en meer. Dé ideale soep tijdens de kerstdagen!

Dorade met verse pasta en zeekraal Dorade met verse pasta en zeekraal

Dorade met verse pasta en zeekraal is een heerlijk warm tussengerecht, maar ook makkelijk in grotere porties als hoofdgerecht. Boterzachte vis!

Rodekoolsoep Rodekoolsoep

Heb je ooit al eens rodekoolsoep geprobeerd? Dit zal jou en je gasten enorm verassen! Met een mooie paarse kleur, heerlijke smaak is het een geweldige soep!

Gebakken rode poon salade Gebakken rode poon salade

Verfrissende combinatie van venkel, radijsjes, sinaasappel en rode peper in deze gebakken rode poon salade. Klaar in 15 minuten.

Mini sjalot tarte tatin Mini sjalot tarte tatin

Een mini sjalot tarte tatin is een makkelijk vegetarisch voorgerecht voor de kerstdagen, of een andere feestelijke gelegenheid! Klaar in een half uur, recept voor 4 personen.

Bijzondere garnalen met bloemkool Garnalen met bloemkool

Ga voor een smaakbeleving met deze bijzondere garnalen met bloemkool. Recept voor 4 personen, klaar in 30 minuten. Leuk als voorafje tijdens de feestdagen.

Vitello tonnato Vitello tonnato

Een vitello tonnato kent nagenoeg iedereen wel, maar heb je het ooit zelf gemaakt? Gaar het kalfsvlees langzaam in de oven voor een enorme smaakbom!

Aardpeersoep met scampi's Aardpeersoep met scampi's

Maak een heerlijke soep met deze vergeten groente. Een aardpeersoep met scampi's is heerlijk romig. Recept voor 6 personen, klaar in 40 minuten tijd.

Vijgentaart Vijgentaart

Een hartige vijgentaart is enorm veelzijdig. Je kunt deze taart eten tijdens de lunch, avondeten, voorgerecht en zelfs als toetje! Vijgen zijn geweldig!

Eenvoudige bouillabaisse (vissoep) Eenvoudige bouillabaisse (vissoep)

Een makkelijkere variant van de klassieke Franse soep. Een eenvoudige bouillabaisse is klaar in ongeveer 50 minuten, recept voor 6 personen.

Salade met kreeft en groene appel Salade met kreeft en groene appel

Een salade met kreeft en groene appel klinkt chic. Het hele jaar door heerlijk als voorgerecht, maar met de kerst extra goed verkrijgbaar bij de supermarkt.


Bekijk de orginele pagina via:
https://ohmydish.nl/kerst-2016-voorgerechten-en-soepen


Vond je deze pagina interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!← Vorige pagina
Kerst 2016 hoofdgerechten
Volgende pagina →
Onze honden

Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.