Overzicht van nagerechten en gebak ter afsluiting van het kerstdiner. Vind op ohmydish volop inspiratie en volledige recepten.
Het nagerecht kan bijvoorbeeld bestaan uit chocolademousse een panna cotta of een leuk gebakje, hieronder een overzicht voor de perfecte afsluiter van een heerlijk kerstdiner.
Heb je ooit al eens zo'n super zachte chocolademousse gegeten als op de hoofdfoto? Zo zacht en hemels! Recept voor 8 personen, klaar in 25 minuten tijd.
Bij kerst horen zelfgebakken kerstkoekjes. Maak ze nu heel makkelijk zelf met maar een aantal ingrediënten. Klaar in minder dan een half uur.
Super zachte mokka panna cotta zal letterlijk op je tong smelten! Serveer de mokka panna cotta met chocoladesaus, heel makkelijk om te maken!
Rood fruit en roomkaas souffle
Zoet en zuur dessert, perfect in balans. Zomerse luchtige rood fruit en roomkaas souffle is klaar in een half uur. Recept voor 4 personen.
Hazelnoot en amaretto roomijs is super zacht en overheerlijk. Romige lekkernij geserveerd met stoofperen en chocoladesaus. Een herfstig dessert!
Een stoofperentaart is gevuld met smaken die perfect passen bij de herfst en winter. Met een erg makkelijke taartbodem, slagroom en chocolade.
Deze mini tulband cakejes met kaki zijn niet alleen super schattig, ze zijn ook nog eens verrassend lekker door de toevoeging van kaki fruit.
Cherimoya is fruit uit Ecuador die je absoluut eens moet proberen! De smaak is een combi van o.a. banaan en ananas. Maak ook eens cherimoya crème brûlée!
Citroen pavlova met lavendel siroop
Wow, citroen pavlova met lavendel siroop is een zoet en mooi dessert dat wordt geserveerd met eetbare bloemen. Krokant van buiten en zacht van binnen, mm!
Maak een heerlijke Kerstmis cheesecake deze feestdagen en je zult bij iedereen een brede glimlach op het gezicht toveren! Klaar in 45 minuten.
Bekijk de orginele pagina via:
https://ohmydish.nl/kerst-2016-desserts-en-gebak
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.