Kerst 2016 desserts en gebak

Overzicht van nagerechten en gebak ter afsluiting van het kerstdiner. Vind op ohmydish volop inspiratie en volledige recepten.

Kerst 2016 desserts en gebak

Het nagerecht kan bijvoorbeeld bestaan uit chocolademousse een panna cotta of een leuk gebakje, hieronder een overzicht voor de perfecte afsluiter van een heerlijk kerstdiner.

Heb je ooit al eens zo'n super zachte chocolademousse gegeten als op de hoofdfoto? Zo zacht en hemels! Recept voor 8 personen, klaar in 25 minuten tijd.

Kerstkoekjes Kerstkoekjes

Bij kerst horen zelfgebakken kerstkoekjes. Maak ze nu heel makkelijk zelf met maar een aantal ingrediënten. Klaar in minder dan een half uur.

Mokka panna cotta Mokka panna cotta

Super zachte mokka panna cotta zal letterlijk op je tong smelten! Serveer de mokka panna cotta met chocoladesaus, heel makkelijk om te maken!

Rood fruit en roomkaas souffle Rood fruit en roomkaas souffle

Zoet en zuur dessert, perfect in balans. Zomerse luchtige rood fruit en roomkaas souffle is klaar in een half uur. Recept voor 4 personen.

Hazelnoot en amaretto roomijs Hazelnoot en amaretto roomijs

Hazelnoot en amaretto roomijs is super zacht en overheerlijk. Romige lekkernij geserveerd met stoofperen en chocoladesaus. Een herfstig dessert!

Stoofperentaart Stoofperentaart

Een stoofperentaart is gevuld met smaken die perfect passen bij de herfst en winter. Met een erg makkelijke taartbodem, slagroom en chocolade.

Mini tulband cakejes met kaki Mini tulband cakejes met kaki

Deze mini tulband cakejes met kaki zijn niet alleen super schattig, ze zijn ook nog eens verrassend lekker door de toevoeging van kaki fruit.

Cherimoya crème brûlée Cherimoya crème brûlée

Cherimoya is fruit uit Ecuador die je absoluut eens moet proberen! De smaak is een combi van o.a. banaan en ananas. Maak ook eens cherimoya crème brûlée!

Citroen pavlova met lavendel siroop Citroen pavlova met lavendel siroop

Wow, citroen pavlova met lavendel siroop is een zoet en mooi dessert dat wordt geserveerd met eetbare bloemen. Krokant van buiten en zacht van binnen, mm!

Kerstmis cheesecake Kerstmis cheesecake

Maak een heerlijke Kerstmis cheesecake deze feestdagen en je zult bij iedereen een brede glimlach op het gezicht toveren! Klaar in 45 minuten.


Bekijk de orginele pagina via:
https://ohmydish.nl/kerst-2016-desserts-en-gebak


Vond je deze pagina interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!Volgende pagina →
Onze honden

Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.