Kerst 2016 bijgerechten

Wel al bedacht welk pronkstuk op tafel komt, maar nog niet wat daarbij geserveerd gaat worden? Van aardappelpuree tot kerst brood, vind hier inspiratie.

Kerst 2016 bijgerechten

Wel al bedacht welk pronkstuk op tafel komt, maar nog niet wat daarbij geserveerd gaat worden? Van aardappelpuree tot spruitjes en kerst brood, hieronder een aantal van onze bijgerechten.

Met een kleine variatie op een klassiek Nederlands gerecht krijgt de hete bliksem van de hoofdfoto een heerlijke bite. Klaar in 25 minuten, recept voor 8 personen.

Gestoofde rode kool Gestoofde rode kool

Gestoofde rode kool met appel, kaneel en laurierbladeren. Heerlijk bijgerecht voor de feestdagen. Recept voor 10 personen.

Gekarameliseerde spruitjes Gekarameliseerde spruitjes

Heerlijke gekarameliseerde spruitjes met krokante stukjes spek is geweldig als bijgerecht. Klaar in maar 15 minuten, recept voor 4 personen.

Remy's ratatouille Remy's ratatouille

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe je Remy's ratatouille uit de animatiefilm kunt namaken? Wij hebben een recept en het is zelfs best makkelijk!

Pommes duchesse Pommes duchesse

Pommes duchesse is een typisch Frans aardappelgerecht, recept voor 4 personen. Klaar in ongeveer 45 minuten, lekker voor bij een stuk vlees en salade.

Maak je eigen kerstman brood Maak je eigen kerstman brood

Je hebt het vast al eens eerder voorbij zien komen, onze versie van een kerstman brood is een zoet deeg, een soort brioche. Heerlijk bij de kerst brunch!

Paarse spruitjes met pomelo uit de oven Paarse spruitjes met pomelo uit de oven

Paarse spruitjes met pomelo uit de oven is super makkelijk,met maar een paar ingrediënten een snel en heerlijk bijgerecht, misschien wel iets voor de kerst?

Aardappelpuree met geroosterde knoflook Aardappelpuree met geroosterde knoflook

Zachte en romige aardappelpuree met geroosterde knoflook, heerlijk bijgerecht met een twist voor de feestdagen. Lekker met vlees, vis of groenten.


Bekijk de orginele pagina via:
https://ohmydish.nl/kerst-2016-bijgerechten


Vond je deze pagina interessant?
Vermeld @ohmydish of tag #ohmydish op Instagram!Volgende pagina →
Onze honden

Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.