Deze romige citroenrisotto met scampi's kan wat ons betreft het hele jaar door, want het is zó lekker. Heerlijk met knoflook garnalen, mascarpone en natuurlijk citroen.
Een luchtige mandarijnen kwarktaart is makkelijk te maken zonder oven. Met stukjes mandarijn voor nóg meer smaak en structuur.
Heerlijk verfrissend citroenijs, perfect voor een warme zomerse dag. Dit roomijs is ook heerlijk als onderdeel van een citrus dessert.
Kabeljauw met saffraansaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd. Smaakvolle, romige en schuimige saus zonder room die klaar is binnen 20 minuten.
Een overheerlijke romige knolselderij soep met spekvet en croutons. Gebakken in het vet van de spek voor een ontzettend smaakvolle soep.
Koningsdag komt er weer aan, dus wat is er dan beter dan een zelfgemaakte oranje tompouce. Bladerdeeg, banketbakkersroom en een mooie oranje glazuur.
Maak heel gemakkelijk je eigen roomijs! Deze ananascarpaccio met rozemarijnijs is een dessert met heerlijke smaakcombinaties, het hele jaar door lekker!
Deze romige broccolisoep met gerookte kip is nog voller van smaak door toevoeging van kaas. Hartig, romig, zacht en zoutig. Perfect in balans!
Een overheerlijke zelfgemaakte mierikswortel-roomsaus met groenten, visbouillon en witte wijn. Super lekker bij bijna elke soort vis.
Maissoep is een vullende en romige soep met gerookte paprika en krokante spekjes. Heerlijk als lunch of met brood zelfs een complete maaltijd.
Een gratin van aardpeer met spekjes, prei en een krokante kaas laag is heerlijk op een koude dag. Klaar binnen 50 minuten. Recept voor 4 personen.
Een pasta alfredo is een klassiek recept met maar een paar ingrediënten. Deze romige pasta staat binnen een kwartier op tafel. Lekker met een salade.
Cherimoya is fruit uit Ecuador die je absoluut eens moet proberen! De smaak is een combi van o.a. banaan en ananas. Maak ook eens cherimoya crème brûlée!
Een champignonroomsaus is mega lekker als je deze zelf maakt. Klaar in minder dan 15 minuten en veel lekkerder dan de saus uit een pakje of zakje!
Een chocoladetaart met marsepein mousse is een zoete taart die perfect is voor Sinterklaas. Je kunt de mousse natuurlijk ook als dessert eten zonder taart!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.