Opgeslagen op 08/03/2023 om 12:31
Met deze tips krijg je een mals stuk vlees, want een runderrollade braden is ontzettend makkelijk. Een runderrollade uit de oven is een feestelijk stuk vlees dat zowel warm als koud lekker is.
Opgeslagen op 08/03/2023 om 12:29
Limburgse mosterdsoep met prei is super snel klaar en heeft een volle romige smaak. Gemaakt met grove mosterd voor een perfecte textuur. Klaar in 20 min.
Opgeslagen op 08/03/2023 om 12:27
OMG YES, het aspergeseizoen is gestart! Ben je ook net zo enthousiast? Begin het seizoen nog beter met dit witte asperges met Serrano ham recept.
Opgeslagen op 08/03/2023 om 12:26
Hét recept voor heerlijk Limburgs zoervleisj, ofwel zuurvlees. Dit recept is geschikt voor de slowcooker, recept voor vier personen.
Opgeslagen op 08/03/2023 om 12:25
Een stoofpotje met een gedurfde naam. Duvelkesvlees is pittig, zoutig, gevuld met kruiden en zelfs pindakaas. Je kunt je niet voorstellen hoe lekker dit is!
Opgeslagen op 08/03/2023 om 12:23
Limburgse knapkoek, of beter gezegd knapkook, is een heerlijk brosse koek. Een ouderwetse lekkernij naar recept van mijn oma.
Opgeslagen op 08/03/2023 om 12:16
Een bekend en populair gerecht in Suriname: de Surinaamse pom. Een goede pom is een tikkeltje zoet, zuur, zout én umami tegelijk en heeft een vrij stevige structuur.
Opgeslagen op 08/03/2023 om 12:14
Deze kippenstoof met pruimen en abrikozen zit bomvol smaak en is het lekkerste met couscous. Een kipstoof met een Marokkaans tintje die makkelijk te maken is.
Opgeslagen op 08/03/2023 om 12:14
Een makkelijk gerecht met een Italiaanse twist, deze borlottibonen in tomatensaus zijn makkelijk te maken en ontzettend voedzaam. Deze bonen worden ook wel kievitsbonen genoemd.
Opgeslagen op 08/03/2023 om 12:12
Deze bekende babi panggang saus van de afhaal chinees is ontzettend makkelijk om te maken. Fantastisch bij babi panggang, oftewel gegrild varkensvlees.
Opgeslagen op 08/03/2023 om 12:11
Zelfgemaakte Indonesische babi pangang heeft een zoete en knapperige buitenkant, en een zachte en gekruide binnenkant. Duurt even, maar dan heb je wat!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.