Profielfoto van Tsslauep Tsslauep

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Tsslauep Tsslauep


Reebiefstuk met verse vijgen en kaneelschuim

Opgeslagen Opgeslagen op 02/01/2023 om 18:20

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (10)

Serveer eens een warm tussengerecht met kerst, reebiefstuk met verse vijgen en kaneelschuim is hier een heerlijk voorbeeld van.


Rundvlees stoofpotje uit de slowcooker

Opgeslagen Opgeslagen op 02/01/2023 om 18:20

Kooktijd 6 uur 15 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (33)

Niets zo heerlijk als thuiskomen met de geur van een stoofpot die op je staat te wachten. Dit rundvlees stoofpotje is voor 6 personen.


Spoom

Opgeslagen Opgeslagen op 02/01/2023 om 18:20

Kooktijd 5 minuten Aantal personen 1 persoon Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (27)

Een spoom is een heerlijk verfrissende cocktail die geserveerd wordt als tussengerecht van een meergangen menu, met als doel de smaakpupillen te neutraliseren.


Sopa de Fideo (Mexicaanse vermicellisoep)

Opgeslagen Opgeslagen op 02/01/2023 om 18:20

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (27)

Sopa de Fideo is een hele simpele soep met vermicelli uit de Mexicaanse keuken. Heerlijk vullende soep die met een aantal goedkope ingrediënten te maken is.


Spruitjessalade met kip

Opgeslagen Opgeslagen op 02/01/2023 om 18:20

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Zout, zoet, bitter, hartig en fris. Al deze smaken komen samen in deze Spruitjessalade met kip. Klaar in 20 minuten, recept voor 4 personen.


Vullende pannenkoek met zalm

Opgeslagen Opgeslagen op 02/01/2023 om 18:20

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 1 persoon Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (23)

In maar een kwartier tijd is deze vullende zalm pannenkoek en spinazie klaar! Geschikt als avondmaaltijd, recept voor 1 persoon.


Wortelsoep met appel

Opgeslagen Opgeslagen op 02/01/2023 om 18:20

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (27)

Wortelsoep met appel is een vullende lunchsoep, of serveer in kleinere porties als voorgerecht. Fris door de geraspte appel en hartig door de verse gember.


Witte chocolade likeur maken

Opgeslagen Opgeslagen op 02/01/2023 om 18:20

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Zelf witte chocolade likeur maken is ontzettend makkelijk. Een zijdezachte likeur met de perfecte dikte en een prachtige kleur. Super leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen.


Chili con carne

Opgeslagen Opgeslagen op 02/01/2023 om 18:20

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (35)

Onze variant van een heerlijke simpele chili con carne die je in een half uurtje op tafel kunt zetten. Recept voor 4 personen.


Klassieke hachee

Opgeslagen Opgeslagen op 02/01/2023 om 18:20

Kooktijd 2 uur 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (66)

Een klassieke hachee is niet alleen lekker in de winter, deze overheerlijke en makkelijke stoofpot is eigenlijk altijd lekker. Klaar binnen 2,5 uur.


Kip met linzen en tomatensaus

Opgeslagen Opgeslagen op 02/01/2023 om 18:20

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Serveer deze rustieke kippenbouten met linzen en tomaten met aardappelpuree, klaar in een uur tijd. Recept voor 4 personen.


Hutspot

Opgeslagen Opgeslagen op 02/01/2023 om 18:20

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (24)

Echte Hollandse kost, wie is er niet dol op! Klassieke hutspot, heerlijk simpel met aardappels, wortels en uien. Binnen een half uur op tafel.


Zuurkool gestoofd in donker bier

Opgeslagen Opgeslagen op 02/01/2023 om 18:20

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Deze zuurkool gestoofd in donker bier is een typisch gerecht die je in de herfst en winter op tafel zet. Met aardappelen en worst, recept voor 4 personen.


Rum en bitters cocktail

Opgeslagen Opgeslagen op 02/01/2023 om 18:20

Kooktijd 5 minuten Aantal personen 1 persoon Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (3)

Sluit het jaar af met een top rum en bitters cocktail! Super makkelijk en een tikkeltje verfrissend door het gebruik van Apice, een sinaasappel aperitief.


Romige kippensoep met champignons

Opgeslagen Opgeslagen op 02/01/2023 om 18:20

Kooktijd 35 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (52)

Eet deze romige kippensoep met champignons met een stukje brood en je hebt in iets meer dan een half uur een heerlijk vullende maaltijd op tafel. Met gebakken champignons en pulled chicken.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.