Profielfoto van Jitske

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Jitske


Spruitjesstamppot

Opgeslagen Opgeslagen op 19/01/2023 om 20:09

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (23)

Deze spruitjesstamppot met kerrie, champignons en spekjes is ontzettend lekker. Inclusief overzicht voor nog meer heerlijke stamppot variaties!


Gestoofde appeltjes

Opgeslagen Opgeslagen op 19/12/2022 om 15:28

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Gestoofde appeltjes met kaneel en vanille zijn boterzacht en een tikje zoet. Super makkelijk om te maken en heerlijk als ontbijt met yoghurt of met een bolletje vanille ijs als toetje.


Gestoofde rode kool

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 17:17

Kooktijd 1 uur 20 minuten Aantal personen 10 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (22)

Gestoofde rode kool met appel, kaneel en laurier. Een ouderwets bijgerecht, perfect voor de winter. Ook een heerlijk bijgerecht voor de feestdagen.


Vegetarische stroganoff

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 17:15

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Een vegetarische stroganoff wordt gemaakt met veel champignons, paprika en meer. Een heerlijk romig gerecht dat goed combineert met rijst naar keuze.


Kalkoengebraad met citroen-kruidenkorst

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 17:10

Kooktijd 1 uur Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Op zoek naar een fris en mals pronkstuk tijdens het (kerst)diner? Maak dan eens kalkoengebraad met citroen-kruidenkorst, klaar binnen een uur.


Stoofperen in rode wijn en gember

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 17:07

Kooktijd 3 uur 20 minuten Aantal personen 20 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (22)

Het fijne van de herfst is het seizoensfruit zoals appels en peren. Dit betekent ook stoofperen maken in rode wijn en gember en eventueel kaneel.



Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.