Profielfoto van Janny K.

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Janny K.


Hasselback aardappelen

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 11:11

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (19)

De Hasselback zoals die in Stockholm (Zweden) gegeten wordt. Je kunt er ook kaas en/of spek aan toevoegen. Recept voor 4 personen.


Witlof met brie uit de oven

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 11:10

Kooktijd 35 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (26)

Witlof is een heerlijke groente en een perfect bijgerecht. Een tikkeltje zoet door deze eerst te karameliseren voor een heerlijke witlof met brie uit de oven.


Geroosterde wortelen uit de oven

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 11:09

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (22)

Deze geroosterde wortelen uit de oven zijn een super makkelijk bijgerecht. Te maken met weinig ingrediënten en de oven doet de rest.


Spruitjes uit de oven

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 11:09

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (31)

Spruitjes uit de oven zijn een makkelijke manier om spruitjes eens op een andere manier te maken. Deze kleine kooltjes zijn een perfect bijgerecht.


Kabeljauw met geroosterde paprikasaus

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 11:06

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Serveer deze kabeljauw met geroosterde paprikasaus met een pasta naar keuze en een simpele spinaziesalade. Klaar in 45 minuten, recept voor 4 personen.


Klassieke saltimbocca met knolselderijpuree

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 11:06

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Een klassieke saltimbocca is gemaakt van kalfsvlees, maar je kunt ook kip of rund gebruiken. Serveer met een hele zachte knolselderijpuree.


Hertenbiefstuk met geroosterde bloemkoolpuree en zoete aardappelfrietjes

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 11:04

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Een hertenbiefstuk met geroosterde bloemkoolpuree en zoete aardappelfrietjes voor 2 personen geserveerd met een heerlijke saus van wild fond.


Rosbief met gekarameliseerde ui

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 11:02

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Deze rosbief met gekarameliseerde ui is heerlijk mals en vol van smaak door o.a. knoflook, tijm en rozemarijn. De rode uien passen er perfect bij!


Zeebaars met gnocchi en beurre blanc

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 11:00

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (16)

Een visgerecht dat een perfect hoofdgerecht is tijdens de feestdagen of diner. Deze gebakken zeebaars met gnocchi en beurre blanc is een top gerecht!


Romige aspergesoep

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 10:59

Kooktijd 55 minuten Aantal personen 10 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Deze romige aspergesoep is licht en zeer smaakvol. Gemaakt zonder pakjes, klaar in ongeveer een uurtje tijd. Recept voor 10 personen.


Dorade met verse pasta en zeekraal

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 10:58

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Dorade met verse pasta en zeekraal is een heerlijk warm tussengerecht, maar ook makkelijk in grotere porties als hoofdgerecht. Met boterzachte vis!


Gegratineerde champignons

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 10:58

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (58)

Deze mini champignon gratin is super leuk als éénpersoons portie in kleine ovenschaaltjes. Ook lekker in een grote ovenschaal voor een makkelijk vegetarisch bijgerecht.


Briesoep met champignons

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 10:57

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (59)

Een súper romige soep met kaas, prei en meer. Deze briesoep met champignons is een mega lekker vegetarische soep, ideaal als lunch of maaltijdsoep.


Vijgen uit de oven

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 10:57

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (14)

Een snel en makkelijk hapje, ideaal voor de herfst met twee herfst toppers: vijgen en walnoten. Deze vijgen uit de oven met honing en geitenkaas zullen een hit zijn tijdens een borrel of feestje.


Witlofbootjes met kip kerrie

Opgeslagen Opgeslagen op 18/12/2022 om 10:56

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Op zoek naar een leuk borrelhapje, of als hapje tijdens de jaarwisseling? Deze witlofbootjes met kip kerrie zijn super lekker, krokant en ook nog eens snel te maken!



Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.