Profielfoto van Marie-louise P.

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Marie-louise P.


Appelbeignets

Opgeslagen Opgeslagen op 30/10/2022 om 12:44

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Typisch oud-Hollandse appelbeignets voor een heerlijk oud en nieuw. Klaar in minder dan een half uur tijd, recept voor 4 personen.


Crêpes Suzette

Opgeslagen Opgeslagen op 30/10/2022 om 12:39

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (10)

Crêpes Suzette zijn een fantastisch klassiek Frans dessert met geflambeerde flensjes in sinaasappelsaus. Liefst nog met een bolletje vanille ijs.


Champignonroomsaus

Opgeslagen Opgeslagen op 30/10/2022 om 11:51

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Een champignonroomsaus is mega lekker als je deze zelf maakt. Klaar in minder dan 15 minuten en veel lekkerder dan de saus uit een pakje of zakje!


Varkenshaas champignon-roomsaus

Opgeslagen Opgeslagen op 30/10/2022 om 11:45

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (18)

Een echte klassieker en favoriet van velen is een varkenshaas champignon-roomsaus. Mals varkensvlees dat mooi rose gebakken is in een romige saus van champignons en cognac.


Pasta met spinazie en kip

Opgeslagen Opgeslagen op 30/10/2022 om 11:37

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (22)

Deze snelle pasta met spinazie en kip is een ideale doordeweekse maaltijd. Extra lekker met kaas, champignons en walnoten. Staat binnen een half uur op tafel.



Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.