Profielfoto van Danielle Van aelst

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Danielle Van aelst


Gevulde portobello met knapperig broodkruim

Opgeslagen Opgeslagen op 14/08/2022 om 16:09

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 3 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (15)

Een gevulde portobello met knapperig broodkruim is extra lekker met o.a. walnoten. Extra lekker voor een vega(n) barbecue! Makkelijk en klaar binnen een half uur.


Garnalenspies van de barbecue

Opgeslagen Opgeslagen op 14/08/2022 om 16:07

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

De lekkerste garnalenspies van de barbecue is gemaakt met een heerlijke marinade van specerijen, citroen en knoflook. Makkelijk om te maken en bomvol smaak.


Cherrytomaatjes uit de oven

Opgeslagen Opgeslagen op 14/08/2022 om 16:07

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Cherrytomaatjes uit de oven zijn een heerlijk bijgerecht. Gebruik smaakvolle en zoete tomaatjes voor het beste resultaat. Serveer de geroosterde cherrytomaten met bijvoorbeeld pasta of risotto.


Broodje geitenkaas, zongedroogde tomaten en olijven

Opgeslagen Opgeslagen op 14/08/2022 om 16:05

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 1 persoon Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Zin in een lekker broodje? Maak dan een broodje geitenkaas, zongedroogde tomaten en olijven, klaar in 10 minuten.


Gekookte maïskolf

Opgeslagen Opgeslagen op 14/08/2022 om 15:56

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Een gekookte maïskolf is ontzettend makkelijk om te maken. Klaar binnen een kwartier en daardoor een ideaal bijgerecht.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.