Opgeslagen op 12/05/2022 om 17:38
Een heerlijk frisse lente lasagne met groene asperges is gemaakt met een citroen-bechamelsaus en verse asperges. Je kunt deze met of zonder vlees maken, klaar in iets meer dan een uur.
Opgeslagen op 12/05/2022 om 17:36
Griekse salade is een echte klassieker, maar het blijft een favoriet bij velen. Met maar een paar ingredienten en 10 minuten van je tijd!
Opgeslagen op 12/05/2022 om 17:36
Wil je indruk maken op iemand? Maak dan deze coquilles met witte asperges en aardbeien salade. Een zeer gewaardeerde smaakcombinatie.
Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:06
Hummus met radijs is een heerlijke dipsaus die er ook nog eens vrolijk uitziet met zijn prachtige groene kleur. Heerlijk voor de lente en zomer.
Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:04
Crudité is een makkelijk en smaakvol gerecht uit Frankrijk. Rauwe groenten met een heerlijke dipsaus met limoen en parmezaanse kaas.
Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:04
Deze gevulde courgette met knoflook champignons is extra lekker met tijm en kaas. Een heerlijk vegetarisch bijgerecht met veel groenten.
Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:03
Deze simpele courgette-kokossoep is makkelijk en snel te maken met weinig ingrediënten. Een tikkeltje kruidig en zonder room dus o.a. geschikt voor vegans.
Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:03
Een vega(n) wortel-preisoep die vol van smaak is, met een vleugje kruiden, geroosterde paprika en krokante kikkererwten.
Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:02
Deze wortelfrietjes zijn gemaakt in de pan, een super makkelijk en licht zoet bijgerecht. Perfect voor de feestdagen!
Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:02
Een simpele en smaakvolle witlofsalade met granaatappel is heerlijk als lunch of bijgerecht. De nootjes maken deze salade extra hartig en zoutig.
Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:02
Rode kool is altijd lekker, maar heb je als eens zoetzure rode kool geprobeerd? Het krijgt door de azijn een prachtige kleur en geeft veel gerechten extra structuur.
Opgeslagen op 06/05/2022 om 13:59
Een heerlijke Hongaarse kip goulash met paprika, tomaten en champignons. Boordevol groenten en kruiden, een snellere versie dan de klassieker die lang moet sudderen.
Opgeslagen op 06/05/2022 om 13:54
Een makkelijke kabeljauw uit de oven met een krokant korstje van broccoli is een heerlijke manier om extra groente te eten. Broccoli en vis is de perfecte combinatie.
Opgeslagen op 06/05/2022 om 13:51
Een hartige vijgentaart is enorm veelzijdig. Je kunt deze taart eten tijdens de lunch, avondeten, voorgerecht en zelfs als toetje! Vijgen zijn geweldig!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.