Profielfoto van Ingeborg Stulemeijer

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Ingeborg Stulemeijer


Lente lasagne met groene asperges

Opgeslagen Opgeslagen op 12/05/2022 om 17:38

Kooktijd 1 uur 10 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Een heerlijk frisse lente lasagne met groene asperges is gemaakt met een citroen-bechamelsaus en verse asperges. Je kunt deze met of zonder vlees maken, klaar in iets meer dan een uur.


Griekse salade

Opgeslagen Opgeslagen op 12/05/2022 om 17:36

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (37)

Griekse salade is een echte klassieker, maar het blijft een favoriet bij velen. Met maar een paar ingredienten en 10 minuten van je tijd!


Coquilles met witte asperges en aardbeien salade

Opgeslagen Opgeslagen op 12/05/2022 om 17:36

Kooktijd 1 uur 5 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Wil je indruk maken op iemand? Maak dan deze coquilles met witte asperges en aardbeien salade. Een zeer gewaardeerde smaakcombinatie.


Hummus met radijs

Opgeslagen Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:06

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (4)

Hummus met radijs is een heerlijke dipsaus die er ook nog eens vrolijk uitziet met zijn prachtige groene kleur. Heerlijk voor de lente en zomer.


Crudité

Opgeslagen Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:04

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Crudité is een makkelijk en smaakvol gerecht uit Frankrijk. Rauwe groenten met een heerlijke dipsaus met limoen en parmezaanse kaas.


Gevulde courgette met knoflook champignons

Opgeslagen Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:04

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (5)

Deze gevulde courgette met knoflook champignons is extra lekker met tijm en kaas. Een heerlijk vegetarisch bijgerecht met veel groenten.


Courgette-kokossoep

Opgeslagen Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:03

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (21)

Deze simpele courgette-kokossoep is makkelijk en snel te maken met weinig ingrediënten. Een tikkeltje kruidig en zonder room dus o.a. geschikt voor vegans.


Wortel-preisoep

Opgeslagen Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:03

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (26)

Een vega(n) wortel-preisoep die vol van smaak is, met een vleugje kruiden, geroosterde paprika en krokante kikkererwten.


Wortelfrietjes

Opgeslagen Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:02

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (23)

Deze wortelfrietjes zijn gemaakt in de pan, een super makkelijk en licht zoet bijgerecht. Perfect voor de feestdagen!


Witlofsalade met granaatappel

Opgeslagen Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:02

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Een simpele en smaakvolle witlofsalade met granaatappel is heerlijk als lunch of bijgerecht. De nootjes maken deze salade extra hartig en zoutig.


Zoetzure rode kool

Opgeslagen Opgeslagen op 06/05/2022 om 14:02

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 10 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (43)

Rode kool is altijd lekker, maar heb je als eens zoetzure rode kool geprobeerd? Het krijgt door de azijn een prachtige kleur en geeft veel gerechten extra structuur.


Kip goulash

Opgeslagen Opgeslagen op 06/05/2022 om 13:59

Kooktijd 1 uur 15 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (444)

Een heerlijke Hongaarse kip goulash met paprika, tomaten en champignons. Boordevol groenten en kruiden, een snellere versie dan de klassieker die lang moet sudderen.


Kabeljauw uit de oven

Opgeslagen Opgeslagen op 06/05/2022 om 13:54

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (22)

Een makkelijke kabeljauw uit de oven met een krokant korstje van broccoli is een heerlijke manier om extra groente te eten. Broccoli en vis is de perfecte combinatie.


Vijgentaart

Opgeslagen Opgeslagen op 06/05/2022 om 13:51

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (10)

Een hartige vijgentaart is enorm veelzijdig. Je kunt deze taart eten tijdens de lunch, avondeten, voorgerecht en zelfs als toetje! Vijgen zijn geweldig!



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.