Opgeslagen op 25/03/2022 om 12:39
Babi Pongteh (babi pong tay) komt uit de Peranakaanse keuken, een keuken die o.a. Chinese en Maleisische invloeden combineert. Mals varkensvlees met shiitake en een heerlijke saus.
Opgeslagen op 25/03/2022 om 12:39
Gyoza lijkt misschien moeilijk om te maken, maar dat valt reuze mee. Gyoza met gehakt is extra lekker door de krokante onderkant, dat maakt deze Japanse dumplings zo smaakvol.
Opgeslagen op 25/03/2022 om 12:39
Zelf dumpling vellen maken is veel makkelijker dan je zou denken. Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig, dat zó simpel zó lekker kan zijn!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.