Profielfoto van Melanie Van dijk

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Melanie Van dijk


Griekse orzo in tomatensaus

Opgeslagen Opgeslagen op 02/07/2022 om 23:07

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (64)

Deze Griekse orzo in tomatensaus is een lekker en apart gerecht dat tussen rijst en pasta in zit. Met simpele ingrediënten en bereidingswijze.


Sambal goreng tempeh kering

Opgeslagen Opgeslagen op 20/04/2022 om 18:58

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Tempeh is ideaal als je vegetarisch of veganistisch wilt eten. Het is niet alleen gezond, maar deze sticky tempeh ofwel Indonesische sambal goreng tempeh is ook nog eens super lekker!


Oosters stoofvlees uit de slowcooker

Opgeslagen Opgeslagen op 20/04/2022 om 18:57

Kooktijd 5 uur 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (74)

Dit Oosters stoofvlees uit de slowcooker is heerlijk mals, kruidig en een tikkeltje zoet. Extra lekker met frisse atjar tjampoer, rijst en emping.


Pittige kipfilet uit de slowcooker

Opgeslagen Opgeslagen op 20/04/2022 om 18:56

Kooktijd 3 uur 15 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (63)

Met dit recept voor een pittige kipfilet uit de slowcooker hoef je geen uren in de keuken te staan. Een lekker recept voor 4 kipfilets uit de slowcooker.


Italiaans stoofvlees

Opgeslagen Opgeslagen op 20/03/2022 om 23:09

Kooktijd 3 uur 45 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (113)

Heerlijk langzaam gegaard Italiaans stoofvlees met rode wijn, tijm, laurier en rozemarijn. Serveer met gekookte pasta en een knapperige salade.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.