Profielfoto van Cees De bruin

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Cees De bruin


Piadina zelf maken - Italiaans platbrood

Opgeslagen Opgeslagen op 25/05/2022 om 11:06

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (51)

Een piadina is een ontzettend lekker Italiaanse platbrood dat heel makkelijk zelf te maken is met weinig ingrediënten en zonder gist!


Ossobuco

Opgeslagen Opgeslagen op 25/05/2022 om 11:02

Kooktijd 2 uur 15 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (26)

Ossobuco is een klassieker uit de Italiaanse keuken. Een klassiek vleesgerecht met kalfsschenkels in een heerlijke smaakvolle tomatensaus.


Koe loe kai

Opgeslagen Opgeslagen op 25/05/2022 om 10:48

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (47)

Een populair Chinees gerecht is koe loe kai, ofwel gefrituurde kip met een deegjasje geserveerd met paprika en een zoetzure saus.


Beef teriyaki

Opgeslagen Opgeslagen op 25/05/2022 om 10:46

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 3 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (50)

Deze beef teriyaki is makkelijk om te maken. Teriyaki saus is hartig en een tikkeltje zoet, biefstuk teriyaki is een heerlijke Japanse klassieker.


Tonkatsu (Japanse Schnitzel)

Opgeslagen Opgeslagen op 25/05/2022 om 10:44

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (26)

Tonkatsu is 1 van de meest populaire Japanse recepten in het Westen. Het is een met Japans broodkruim gepaneerde schnitzel en wordt geserveerd met tonkatsu saus en groene kool.


Tonkatsu saus

Opgeslagen Opgeslagen op 25/05/2022 om 10:44

Kooktijd 5 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (52)

Een tonkatsu saus kun je kant-en-klaar kopen bij de meeste toko's, maar deze saus is super makkelijk om zelf te maken. Een smaakvolle Japanse saus.


Zalm teriyaki met noedels

Opgeslagen Opgeslagen op 25/05/2022 om 10:41

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (47)

Deze zalm teriyaki met noedels en groenten is een ideale doordeweekse maaltijd. Een heerlijke teriyaki saus, verse groenten en zalm uit de oven.


Zelfgemaakte brioche

Opgeslagen Opgeslagen op 25/05/2022 om 10:39

Kooktijd 2 uur 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (29)

Op zoek naar een goed recept voor een zelfgemaakte brioche? Deze heerlijke brioche broodjes zijn klaar in 2 uur en 20 minuten, recept voor 4 personen.


Kip teriyaki

Opgeslagen Opgeslagen op 25/05/2022 om 10:34

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (31)

Een stukje kip is altijd goed met een heerlijke en simpele teriyaki saus die je in een handomdraai hebt gemaakt. Kip teriyaki maken is niet moeilijk en extra lekker met knapperige groenten en rijst.


Krokante kabeljauw met tartaarsaus

Opgeslagen Opgeslagen op 25/05/2022 om 10:24

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (18)

Krokante kabeljauw met tartaarsaus is een heerlijk doordeweekse maaltijd, omdat deze op tafel staat binnen 20 minuten. Er gaat niets boven zelfgemaakte saus.


Gebakken zalm met warme couscous

Opgeslagen Opgeslagen op 25/05/2022 om 10:21

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Gebakken zalm met warme couscous is een gezonde en vooral erg snelle maaltijd! Heerlijk fris door de toevoeging van citroen. Binnen een kwartier op tafel.


Zalm met sesamkorst

Opgeslagen Opgeslagen op 25/05/2022 om 10:19

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Deze zalm met sesamkorst is gemarineerd in sojasaus en gember voor een heerlijke zoete en zoute zalm, gebakken tot perfectie. Klaar in 20 minuten.


Zalm teriyaki

Opgeslagen Opgeslagen op 25/05/2022 om 10:16

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (57)

Een heerlijke zalm in een makkelijke teriyakisaus. Een hartige licht zoete saus die vol van smaak is. Serveer deze zalm teriyaki met knapperige groenten.


Hartige coeur de boeuf tomaten taartjes

Opgeslagen Opgeslagen op 25/05/2022 om 09:54

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (15)

Ben je bekend met deze prachtige tomaten? Super sappig en lekker fris, coeur de boeuf tomaten taartjes zijn smakelijk en makkelijk te maken.


Loempiavellen zelf maken

Opgeslagen Opgeslagen op 26/02/2022 om 09:54

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (206)

Zelfgemaakte loempiavellen zijn heerlijk en ook erg handig als je geen kant-en-klare vellen in jouw buurt kunt kopen. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.