Opgeslagen op 09/05/2022 om 11:05
Ben jij ook zo dol op paprika's uit de oven, maar niet op de velletjes? Geroosterde paprika zelf maken is niet moeilijk, lees hier hoe je makkelijk de paprika kunt ontvellen.
Opgeslagen op 23/04/2022 om 13:19
Kies voor een "dry rub" of een "wet rub". Dit recept voor spare ribs gebruikt beide! Recept voor 6 personen, klaar in 5 uur tijd.
Opgeslagen op 23/04/2022 om 11:34
Een klassiek recept voor witte asperges met Hollandaisesaus. Serveer met gekookt ei, ham en krieltjes. Recept voor 4 personen.
Opgeslagen op 12/03/2022 om 17:38
Deze hartige taart met knoflook en pijnboompitten is een klassieker uit de Franse keuken. Een simpel gerecht uit de Languedoc-Roussillon.
Opgeslagen op 25/02/2022 om 11:23
Maak je eigen zalmspread met dit makkelijke recept. Een zalmspread gemaakt van wilde zalm, mayonaise en kappertjes. Recept voor 4 personen.
Opgeslagen op 05/02/2022 om 11:30
Kip in het pannetje, ook wel bekend als de Franse klassieker 'Poule au pot'. Langzaam gegaarde kip en groenten in een smaakvolle bouillon, een aanrader!
Opgeslagen op 05/02/2022 om 11:28
Tijdloze klassieker, een Franse uiensoep is simpel en goedkoop om te maken. Een soepje met daarop stokbrood met gesmolten kaas, simpelweg heerlijk!
Opgeslagen op 05/02/2022 om 11:26
Deze cointreau cocktail is een verfrissende lichte cocktail met cider, citroen en prosecco. Recept voor 1 liter cocktail.
Opgeslagen op 05/02/2022 om 11:26
Zelf aïoli dipsaus maken is veel goedkoper, leuker en lekkerder! Geweldig voor bij tapas, feestjes en bij veel hoofdgerechten. Klaar in 10 minuten.
Opgeslagen op 05/02/2022 om 11:25
Breng Franse smaken naar je eettafel door deze coq au vin op klassieke wijze te bereiden. Recept voor 4 personen, klaar in 2+ uur.
Opgeslagen op 05/02/2022 om 11:24
Kip met 40 tenen knoflook is heerlijk sappig en zacht van smaak. Heerlijk Frans recept waar je vrijwel geen voorbereiding voor nodig hebt!
Opgeslagen op 05/02/2022 om 11:22
Choucroute garnie is een Frans eenpansgerecht met zuurkool, varkensvlees en witte wijn. Geserveerd met mosterd en klaar in minder dan een uur.
Opgeslagen op 05/02/2022 om 11:19
Een klassieke quiche Lorraine, heel simpel met spekjes, crème fraîche, eieren, room én een zelfgemaakte hartige taart bodem. Erg makkelijk, maar zó smaakvol
Opgeslagen op 05/02/2022 om 11:19
Dit Franse gerecht is een overheerlijke stoofpot met rundvlees, champignons en meer. Daube de boeuf à la Provençale is een echte klassieker.
Opgeslagen op 05/02/2022 om 11:18
Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.