Opgeslagen op 29/01/2022 om 11:18
Deze overheerlijke chili con pollo met paprika, tomaat en veel kruiden is een iets andere soort dan de klassieke chili con carne. Minstens net zo lekker!
Opgeslagen op 29/01/2022 om 11:17
Heerlijk langzaam gegaard Italiaans stoofvlees met rode wijn, tijm, laurier en rozemarijn. Serveer met gekookte pasta en een knapperige salade.
Opgeslagen op 29/01/2022 om 11:16
Een populair Chinees gerecht is koe loe kai, ofwel gefrituurde kip met een deegjasje geserveerd met paprika en een zoetzure saus.
Opgeslagen op 29/01/2022 om 11:13
Deze sambal goreng telor is een heerlijk bijgerecht of een onderdeel van een rijsttafel. Heerlijke gefrituurde eieren in een pittige saus.
Opgeslagen op 29/01/2022 om 11:13
De potjes met gebakken uitjes kennen we allemaal wel, lekker over de bami of nasi. Gebakken uitjes zelf maken is helemaal niet moeilijk én nog lekkerder ook!
Opgeslagen op 29/01/2022 om 11:12
Deze frisse en licht pittige komkommersalade, ofwel acar ketimun (ketimoen), is een heerlijk bijgerecht bij kruidige stoofpotjes of als atjar bij een rijsttafel.
Opgeslagen op 29/01/2022 om 11:12
Atjar tjampoer kennen de meesten wel, zoetzure groenten met een prachtige gele kleur. Een heerlijk en makkelijk Indonesisch bijgerecht.
Opgeslagen op 29/01/2022 om 11:11
Een favoriet hier thuis is deze babi ketjap, heerlijk Indonesisch sticky stoofvlees dat geserveerd wordt met geurige rijst.
Opgeslagen op 29/01/2022 om 11:11
Lapis daging is heerlijk Indonesisch stoofvlees boordevol kruiden, limoen en ketjap. Met een makkelijke zelfgemaakte kruidenpasta.
Opgeslagen op 29/01/2022 om 11:10
Daging Roedjak is heerlijk stoofvlees dat mals wordt door het stoven in kokosmelk. Een tikkeltje pittig en extra lekker met een kruidige zelfgemaakte boemboe.
Opgeslagen op 29/01/2022 om 11:09
Iedereen kent ze wel, sajoer boontjes. Maar heb jij ze al eens gemaakt zonder een kant-en-klare boemboe? Dan zijn ze nóg veel lekkerder zelfs!
Opgeslagen op 29/01/2022 om 11:09
Deze super lekkere Indonesische nasi goreng wordt gemaakt in een wok en is klaar in minder dan een half uur. Serveer met een spiegelei, kroepoek en satésaus.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.