Opgeslagen op 23/01/2022 om 16:59
Voor deze aubergine gratin worden de aubergines eerst nóg smaakvoller gemaakt in een grillpan. Extra lekker door een krokante laag kaas en een makkelijke tomatensaus.
Opgeslagen op 23/01/2022 om 16:59
Gambas al ajillo zijn gambas in knoflookolie. Deze lekkere grote garnalen zijn gebakken in echte keramische tapas schaaltjes.
Opgeslagen op 23/01/2022 om 16:58
Deze asperges à la Flamande, ofwel asperges op Vlaamse wijze, zijn ontzettend smaakvol en makkelijk te maken met weinig ingrediënten.
Opgeslagen op 23/01/2022 om 16:57
Een smeuïge pastinaak-aardappelpuree is een heerlijk bijgerecht bij vlees en stoofpotjes. Met een aardse en toch zoete smaak een feestelijke puree.
Opgeslagen op 23/01/2022 om 16:56
Deze zuurkool gestoofd in donker bier is een typisch gerecht die je in de herfst en winter op tafel zet. Met aardappelen en worst, recept voor 4 personen.
Opgeslagen op 23/01/2022 om 16:56
Een vullende ovenschotel met knolselderij en rozemarijn. Vegetarisch en romig, met een krokante kaaslaag om het nóg lekkerder te maken.
Opgeslagen op 23/01/2022 om 16:55
Wil je een sjiek diner koken voor je gasten? Verras ze met deze malse eendenborst met romanesco. Klaar in 25 minuten tijd.
Opgeslagen op 23/01/2022 om 16:55
Deze gestoofde sukadelappen zijn heerlijk ouderwets, ze vallen uit elkaar zo mals zijn deze runderlapjes in een smakelijke saus van o.a. rode wijn en ui.
Opgeslagen op 23/01/2022 om 16:54
Ouderwetse boerenkoolstamppot staat bij velen regelmatig op tafel. Het is heerlijk met rookworst en een jus gemaakt van uien. Recept voor 6 personen.
Opgeslagen op 23/01/2022 om 16:54
Deze mini champignon gratin is super leuk als éénpersoons portie in kleine ovenschaaltjes. Ook lekker in een grote ovenschaal voor een makkelijk vegetarisch bijgerecht.
Opgeslagen op 23/01/2022 om 16:53
Een feestelijk en vegetarisch voorgerecht voor de feestdagen. Dit torentje van knolselderij en geitenkaas is verrassend makkelijk te maken!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.