Opgeslagen op 09/04/2022 om 15:21
30 minuten 2 personen (16)Met oeufs en cocotte kun je blijven variëren, deze eieren uit de oven zijn heerlijk om broodsoldaatjes in te dippen. Leuk tijdens de paasbrunch of serveer ze als ontbijt.
Opgeslagen op 09/04/2022 om 15:18
20 minuten 4 personen (37)Deze romige tagliatelle met scampi's is een beetje pittig, vol van smaak door het toevoegen van mascarpone en een beetje zuur door de citroen. Staat binnen 20 minuten op tafel.
Opgeslagen op 09/04/2022 om 15:18
25 minuten 2 personen (30)Klassieke eggs benedict zijn makkelijker te maken dan je zult denken. Heerlijk als uitgebreid ontbijt of lunch in het weekend, of serveer ze met Pasen.
Opgeslagen op 23/03/2022 om 14:14
10 minuten 2 personen (42)Gambas al ajillo zijn gambas in knoflookolie. Deze lekkere grote garnalen zijn gebakken in echte keramische tapas schaaltjes.
Opgeslagen op 23/03/2022 om 14:13
40 minuten 4 personen (13)Crêpes Suzette zijn een fantastisch klassiek Frans dessert met geflambeerde flensjes in sinaasappelsaus. Liefst nog met een bolletje vanille ijs.
Opgeslagen op 16/02/2022 om 16:12
2 uur 10 minuten 4 personen (16)Kip in het pannetje, ook wel bekend als de Franse klassieker 'Poule au pot'. Langzaam gegaarde kip en groenten in een smaakvolle bouillon, een aanrader!
Opgeslagen op 16/02/2022 om 16:09
30 minuten 4 personen (23)Nasi Kuning is een geurende rijst die meestal te vinden is op de rijsttafel. Deze Indonesische gele rijst is heerlijk met citroengras en kurkuma, een must try!
Opgeslagen op 17/01/2022 om 12:25
5 minuten 4 personen (41)Een andalouse saus is vooral bekend in België en is daar in elke snackbar verkrijgbaar. Vooral lekker bij de friet of op een burger.
Opgeslagen op 17/01/2022 om 12:24
30 minuten 4 personen (78)Ajam betawi, ofwel krokante kip in een zoete ketjapsaus, is een heerlijke en makkelijke doordeweeks maaltijd. Ook lekker als onderdeel van een rijsttafel.
Opgeslagen op 16/01/2022 om 21:52
2 uur 10 minuten 4 personen (124)Dit Belgisch stoofvlees wil je maken, het is zo mals dat het vlees uit elkaar valt. Klassiek met friet en dat smaakt ook echt het beste bij dit stoofvlees!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.