Profielfoto van Linda S.

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Linda S.


Sticky chipolata worstjes

Opgeslagen Opgeslagen op 13/07/2022 om 09:45

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (5)

Deze sticky chipolata worstjes zijn heerlijk als bijgerecht voor een doordeweeks recept. Super makkelijk in de oven te bereiden met maar een aantal ingrediënten.


Saganaki

Opgeslagen Opgeslagen op 13/07/2022 om 09:45

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 1 persoon Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

Saganáki is een Griekse specialiteit van gebakken feta. Het wordt meestal als voorgerecht geserveerd, maar ook lekker als hapje. Een eenvoudig gerecht met veel smaak!


Tequila sunrise

Opgeslagen Opgeslagen op 13/07/2022 om 09:44

Kooktijd 5 minuten Aantal personen 1 persoon Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

De tequila sunrise is een bekende zomercocktail die te maken is met weinig ingrediënten. De cocktail heeft de kleur van een zonsopgang met prachtige gele, oranje en rode laagjes.


Mai tai

Opgeslagen Opgeslagen op 13/07/2022 om 09:40

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 1 persoon Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Een mai tai is een heerlijke frisse Tiki cocktail met o.a. rum, limoen, amandel en meer. Een heerlijke zomerse cocktail die er ook nog eens prachtig uit ziet.Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.