Opgeslagen op 18/12/2021 om 11:59
1 uur 4 personen (20)De Hasselback zoals die in Stockholm (Zweden) gegeten wordt. Je kunt er ook kaas en/of spek aan toevoegen. Recept voor 4 personen.
Opgeslagen op 18/12/2021 om 11:55
3 uur 20 minuten 20 personen (27)Het fijne van de herfst is het seizoensfruit zoals appels en peren. Dit betekent ook stoofperen maken in rode wijn en gember en eventueel kaneel.
Opgeslagen op 18/12/2021 om 11:54
40 minuten 6 personen (9)Dorade met verse pasta en zeekraal is een heerlijk warm tussengerecht, maar ook makkelijk in grotere porties als hoofdgerecht. Met boterzachte vis!
Opgeslagen op 18/12/2021 om 11:52
30 minuten 4 personen (48)Deze vegetarische champignon Bourguignon is klaar in een half uur en ontzettend smaakvol door gebruik van verschillende soorten champignons en kleine uitjes
Opgeslagen op 18/12/2021 om 11:51
50 minuten 4 personen (12)Deze rosbief met gekarameliseerde ui is heerlijk mals en vol van smaak door o.a. knoflook, tijm en rozemarijn. De rode uien passen er perfect bij!
Opgeslagen op 18/12/2021 om 11:43
40 minuten 8 personen (65)Een smeuïge pastinaak-aardappelpuree is een heerlijk bijgerecht bij vlees en stoofpotjes. Met een aardse en toch zoete smaak een feestelijke puree.
Opgeslagen op 18/12/2021 om 11:42
10 minuten 4 personen (44)Vanille ijs met warme kersen is een ontzettend makkelijk en feestelijk toetje. Met een paar ingrediënten en weinig tijd sluit jij je diner in stijl af.
Opgeslagen op 18/12/2021 om 11:41
45 minuten 4 personen (35)Een feestelijk en vegetarisch voorgerecht voor de feestdagen. Dit torentje van knolselderij en geitenkaas is verrassend makkelijk te maken!
Opgeslagen op 18/12/2021 om 11:39
30 minuten 6 personen (29)Zelf beurre blanc maken is niet zo moeilijk als je misschien zou denken. Een heerlijke witte wijnsaus met sjalotjes die perfect is bij vis. Een botersaus die fluweelzacht en romig is.
Opgeslagen op 18/12/2021 om 11:39
45 minuten 4 personen (19)Een visgerecht dat een perfect hoofdgerecht is tijdens de feestdagen of diner. Deze gebakken zeebaars met gnocchi en beurre blanc is een top gerecht!
Opgeslagen op 18/12/2021 om 11:37
30 minuten 2 personen (62)Deze mini champignon gratin is super leuk als éénpersoons portie in kleine ovenschaaltjes. Ook lekker in een grote ovenschaal voor een makkelijk vegetarisch bijgerecht.
Opgeslagen op 18/12/2021 om 11:36
25 minuten 12 personen (36)Een no-bake cheesecake zonder gelatine, net iets minder stijf daardoor maar juist extra romig van smaak. Deze frambozen cheesecake is makkelijk te maken en snel klaar.
Opgeslagen op 18/12/2021 om 11:35
40 minuten 6 personen (40)Deze witte chocolademousse is ontzettend luchtig en een tikje zoet. Door de combinatie met het frisse en zurige van het rood fruit de perfecte combinatie.
Opgeslagen op 18/12/2021 om 11:31
30 minuten 6 personen (25)Deze blini's met gerookte zalm zijn makkelijk te maken. Een feestelijk hapje tijdens de feestdagen of een feestje. Extra lekker met zelfgemaakte luchtige blini's.
Opgeslagen op 18/12/2021 om 11:30
35 minuten 4 personen (33)Witlof is een heerlijke groente en een perfect bijgerecht. Een tikkeltje zoet door deze eerst te karameliseren voor een heerlijke witlof met brie uit de oven.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.