Profielfoto van Joop I.

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Joop I.


Franse uiensoep

Opgeslagen Opgeslagen op 12/12/2021 om 15:37

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (43)

Tijdloze klassieker, een Franse uiensoep is simpel en goedkoop om te maken. Een soepje met daarop stokbrood met gesmolten kaas, simpelweg heerlijk!


Enchiladas met kip

Opgeslagen Opgeslagen op 12/12/2021 om 15:36

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (24)

Enchiladas met kip zijn een heerlijk Mexicaanse vullende maaltijd. Met tortilla's, kip, tomaat en kruiden!


Noedelsoep met biefstuk en paksoi

Opgeslagen Opgeslagen op 12/12/2021 om 15:27

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (4)

Zet zonder moeite deze noedelsoep met biefstuk en paksoi op tafel. Recept voor 4 personen, klaar in een half uurtje tijd.


Foe yong hai

Opgeslagen Opgeslagen op 12/12/2021 om 15:26

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Een foe yong hai met kip kennen de meeste van de afhaalchinees, maar maak het eens thuis. Een omelet boordevol groenten geserveerd met een heerlijke saus en rijst.


Noedelsoep met biefstuk

Opgeslagen Opgeslagen op 12/12/2021 om 15:19

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

Deze noedelsoep met biefstuk staat binnen 40 minuten op tafel. Boordevol smaak van knoflook, gember, rode peper, miso en meer.


Ossobuco

Opgeslagen Opgeslagen op 12/12/2021 om 15:14

Kooktijd 2 uur 15 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (24)

Ossobuco is een klassieker uit de Italiaanse keuken. Een klassiek vleesgerecht met kalfsschenkels in een heerlijke smaakvolle tomatensaus.


Varkensrollade uit de oven

Opgeslagen Opgeslagen op 11/12/2021 om 13:41

Kooktijd 1 uur 10 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (44)

Een heerlijke malse varkensrollade uit de oven is niet moeilijk om te maken. Een heerlijk gebraden stuk vlees met verse kruiden.


Blanke stoofpeertjes

Opgeslagen Opgeslagen op 11/12/2021 om 13:39

Kooktijd 3 uur 15 minuten Aantal personen 15 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

In de herfst zijn er jaarlijks volop peren te koop! Je kunt er onder andere heerlijke blanke stoofpeertjes van maken.


Klassieke hachee

Opgeslagen Opgeslagen op 11/12/2021 om 13:38

Kooktijd 2 uur 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (55)

Een klassieke hachee is niet alleen lekker in de winter, deze overheerlijke en makkelijke stoofpot is eigenlijk altijd lekker. Klaar binnen 2,5 uur.


Boeuf bourguignon

Opgeslagen Opgeslagen op 11/12/2021 om 13:38

Kooktijd 4 uur 15 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (62)

Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!


Pastinaak-aardappelpuree

Opgeslagen Opgeslagen op 11/12/2021 om 13:37

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (56)

Een smeuïge pastinaak-aardappelpuree is een heerlijk bijgerecht bij vlees en stoofpotjes. Met een aardse en toch zoete smaak een feestelijke puree.


Belgisch stoofvlees

Opgeslagen Opgeslagen op 11/12/2021 om 13:37

Kooktijd 2 uur 10 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (108)

Dit Belgisch stoofvlees wil je maken, het is zo mals dat het vlees uit elkaar valt. Klassiek met friet en dat smaakt ook echt het beste bij dit stoofvlees!



Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.