Profielfoto van Loes Gerardu

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Loes Gerardu


Cannelloni met spinazie en feta

Opgeslagen Opgeslagen op 07/05/2022 om 15:16

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Deze cannelloni met spinazie en feta is een ideale doordeweekse maaltijd. Grote gevulde pasta met 2 soorten kaas voor nog meer smaak. Laat voor een vegetarische versie de pancetta weg.


Chocolade parfait met passievrucht

Opgeslagen Opgeslagen op 09/04/2022 om 12:15

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Een parfait is 'stilstaand ijs', het is super makkelijk want je maakt het zonder ijsmachine. Deze chocolade parfait met passievrucht is ideaal voor Pasen


Jachtschotel

Opgeslagen Opgeslagen op 13/02/2022 om 15:04

Kooktijd 2 uur 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (25)

Een heerlijke ouderwetse jachtschotel met stoofvlees, aardappelpuree en appels. Een ouderwets gerecht met mals vlees en veel smaak, perfect voor de winter.


Surinaamse nasi

Opgeslagen Opgeslagen op 13/02/2022 om 14:05

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (38)

Een Surinaamse nasi is niet alleen super smaakvol maar ook nog eens makkelijk te maken. Extra lekker met kip, maar kan eventueel ook zonder kip.


Italiaans stoofvlees

Opgeslagen Opgeslagen op 29/01/2022 om 09:01

Kooktijd 3 uur 45 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (113)

Heerlijk langzaam gegaard Italiaans stoofvlees met rode wijn, tijm, laurier en rozemarijn. Serveer met gekookte pasta en een knapperige salade.


Daging smoor

Opgeslagen Opgeslagen op 07/01/2022 om 16:16

Kooktijd 1 uur 55 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (21)

Een Indonesische runderstoof die je hele huis vult met overheerlijke geuren. Deze daging smoor is een echte klassieker, het lekkerste met rijst en een simpele salade.


Italiaanse gehaktballetjes

Opgeslagen Opgeslagen op 27/11/2021 om 16:47

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (43)

Deze lekkere Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus heb je zó gemaakt. Een goed vullend bijgerecht voor op de pasta.


Bloemkoolschotel met gehakt

Opgeslagen Opgeslagen op 20/11/2021 om 09:13

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (36)

Een heerlijke bloemkoolschotel met gehakt en een smeuïge laag aardappelpuree. Een ideale doordeweekse maaltijd tijdens koudere dagen.


Kaassaus maken

Opgeslagen Opgeslagen op 07/11/2021 om 10:20

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (33)

Het fijne aan zelf kaassaus maken is dat de saus klaar is binnen 10 minuten en maar 4 ingrediënten nodig heeft!


Kaas uienbrood

Opgeslagen Opgeslagen op 07/11/2021 om 10:19

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (29)

Een kaas uienbrood, ofwel uienkruier, is een heerlijk luchtig brood met gekaramelliseerde uien en een dikke laag kaas. Dit brood is overal lekker bij en lauwwarm het allerlekkerste.


Spruitjes uit de oven

Opgeslagen Opgeslagen op 07/11/2021 om 10:19

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (34)

Spruitjes uit de oven zijn een makkelijke manier om spruitjes eens op een andere manier te maken. Deze kleine kooltjes zijn een perfect bijgerecht.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.