Opgeslagen op 26/02/2022 om 10:43
45 minuten 4 personen (46)Deze zalm teriyaki met noedels en groenten is een ideale doordeweekse maaltijd. Een heerlijke teriyaki saus, verse groenten en zalm uit de oven.
Opgeslagen op 11/02/2022 om 17:52
10 minuten 2 personen (19)Een tonijn tataki is een makkelijk voorgerecht. Tataki is een Japanse manier van bereiden. Dat wil je een keer proberen, dat zo simpel zó lekker kan zijn!
Opgeslagen op 11/12/2021 om 17:06
2 uur 4 personen (52)Daging Roedjak is heerlijk stoofvlees dat mals wordt door het stoven in kokosmelk. Een tikkeltje pittig en extra lekker met een kruidige zelfgemaakte boemboe.
Opgeslagen op 31/10/2021 om 18:24
40 minuten 4 personen (5)Deze rode zuurkoolstamppot kan het hele jaar gegeten worden door de frisse en knapperige zuurkool en appel. Extra lekker met een vleugje mosterd.
Opgeslagen op 31/10/2021 om 18:21
1 uur 20 minuten 8 personen (6)Deze gestoofde rode kool met granaatappelsap is een heerlijk winters bijgerecht. Er gaat niets boven verse rode kool, extra lekker met granaatappel.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.