Profielfoto van Melanie R.

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Melanie R.


Zalm teriyaki met noedels

Opgeslagen Opgeslagen op 26/02/2022 om 10:43

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (36)

Deze zalm teriyaki met noedels en groenten is een ideale doordeweekse maaltijd. Een heerlijke teriyaki saus, verse groenten en zalm uit de oven.


Tonijn tataki

Opgeslagen Opgeslagen op 11/02/2022 om 17:52

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (15)

Een tonijn tataki is een makkelijk voorgerecht. Tataki is een Japanse manier van bereiden. Dat wil je een keer proberen, dat zo simpel zó lekker kan zijn!


Daging Roedjak

Opgeslagen Opgeslagen op 11/12/2021 om 17:06

Kooktijd 2 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (46)

Daging Roedjak is heerlijk stoofvlees dat mals wordt door het stoven in kokosmelk. Een tikkeltje pittig en extra lekker met een kruidige zelfgemaakte boemboe.


Rode zuurkoolstamppot

Opgeslagen Opgeslagen op 31/10/2021 om 18:24

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (2)

Deze rode zuurkoolstamppot kan het hele jaar gegeten worden door de frisse en knapperige zuurkool en appel. Extra lekker met een vleugje mosterd.


Gestoofde rode kool met granaatappelsap

Opgeslagen Opgeslagen op 31/10/2021 om 18:21

Kooktijd 1 uur 20 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Deze gestoofde rode kool met granaatappelsap is een heerlijk winters bijgerecht. Er gaat niets boven verse rode kool, extra lekker met granaatappel.



Winter recepten

Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.