Opgeslagen op 30/10/2021 om 13:08
50 minuten 6 personen (10)Deze heerlijk luchtige wijting soufflé is makkelijk om te maken, maar dient meteen geserveerd te worden omdat een soufflé snel inzakt. Extra lekker met een béchamelsaus.
Opgeslagen op 30/10/2021 om 13:08
40 minuten 4 personen (21)Deze kleine aardappelbolletjes ken je misschien wel uit de diepvries. Maar wist je dat je deze zelf kunt maken met o.a. aardappelpuree? Een heerlijk bijgerecht!
Opgeslagen op 30/10/2021 om 13:08
45 minuten 4 personen (9)Deze Valentijns beignets zijn heerlijke Franse luchtige deegkussentjes die iets weg hebben van donuts. Een simpel deeg dat gefrituurd wordt.
Opgeslagen op 30/10/2021 om 13:08
1 uur 45 minuten 8 personen (25)Deze Parijse appelflan is super lekker met een romige vanillepudding. Ook wel bekend als flantaart, flan pâtissier of flan parisien. Een overheerlijke en klassieke Franse taart.
Opgeslagen op 30/10/2021 om 13:08
45 minuten 4 personen (18)Een tartiflette is een Frans gerecht uit de Savoie regio in de Franse alpen. Probeer ook eens een witlof tartiflette met prei, spekjes en aardappel.
Opgeslagen op 30/10/2021 om 13:08
40 minuten 4 personen (11)Een simpele bloemkoolgratin met mornay saus is ontzettend lekker als bijgerecht of als vegetarische maaltijd.
Opgeslagen op 30/10/2021 om 13:07
30 minuten 4 personen (23)Aligot is een Franse aardappelpuree met kaas, deze bergkaas is zacht en mild van smaak en smelt goed. Bij een aligot kun je draden trekken van de kaas.
Opgeslagen op 30/10/2021 om 13:06
40 minuten 6 personen (10)Romige en zachte pompoenpudding is een heerlijk herfstig toetje. Je kunt eventueel honing gebruiken i.p.v. suiker. Klaar binnen 40 minuten.
Opgeslagen op 30/10/2021 om 13:06
45 minuten 4 personen (66)Een smaakvolle romige champignon-truffelsoep is feestelijk door de stervormige croutons, zonder is deze soep ook heerlijk tijdens een herfstdag
Opgeslagen op 30/10/2021 om 13:06
55 minuten 8 personen (6)Deze mini pruimen kruimeltaartjes zijn super schattig, maar ze zijn ook nog eens overheerlijk en krokant. Gemaakt met een kruimellaag van amandel.
Opgeslagen op 30/10/2021 om 13:06
1 uur 2 personen (13)Serveer deze lamsrack met kruidenkorst als avondmaaltijd en je zult alleen maar blije gezichten zien. Recept voor 2 personen.
Opgeslagen op 30/10/2021 om 12:46
20 minuten 4 personen (19)Deze coupe met gemarineerde aardbeien is super makkelijk te maken. Een aardbeien Romanoff heeft weinig ingrediënten en is zo klaar.
Opgeslagen op 30/10/2021 om 12:45
20 minuten 2 personen (12)Een Franse gribiche saus is een mayonaise-achtige saus met kappertjes en verse kruiden. De sauce Gribiche wordt in Frankrijk o.a. geserveerd bij 'poule au pot'.
Opgeslagen op 30/10/2021 om 12:45
15 minuten 4 personen (35)Een zelfgemaakte remouladesaus is makkelijk te maken. Een simpele saus op basis van mayonaise met augurk en verse kruiden.
Opgeslagen op 30/10/2021 om 12:45
2 uur 10 minuten 4 personen (16)Kip in het pannetje, ook wel bekend als de Franse klassieker 'Poule au pot'. Langzaam gegaarde kip en groenten in een smaakvolle bouillon, een aanrader!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.