Opgeslagen op 07/11/2021 om 06:25
40 minuten 4 personen (7)Een overheerlijke herfstsalade met spek, linzen en kaas kan geserveerd worden als lunch of avondmaaltijd. Met heerlijke krokante walnoten en mosterddressing.
Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:30
4 uur 15 minuten 6 personen (70)Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!
Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:30
1 uur 5 minuten 4 personen (21)Voor deze aubergine gratin worden de aubergines eerst nóg smaakvoller gemaakt in een grillpan. Extra lekker door een krokante laag kaas en een makkelijke tomatensaus.
Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:28
1 uur 50 minuten 4 personen (86)Een favoriet hier thuis is deze babi ketjap, heerlijk Indonesisch sticky stoofvlees dat geserveerd wordt met geurige rijst.
Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:27
40 minuten 8 personen (65)Een smeuïge pastinaak-aardappelpuree is een heerlijk bijgerecht bij vlees en stoofpotjes. Met een aardse en toch zoete smaak een feestelijke puree.
Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:26
2 uur 10 minuten 4 personen (123)Dit Belgisch stoofvlees wil je maken, het is zo mals dat het vlees uit elkaar valt. Klassiek met friet en dat smaakt ook echt het beste bij dit stoofvlees!
Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:26
45 minuten 4 personen (66)Een smaakvolle romige champignon-truffelsoep is feestelijk door de stervormige croutons, zonder is deze soep ook heerlijk tijdens een herfstdag
Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:25
30 minuten 6 personen (19)Mini tiramisu met vijgen is een makkelijk en super leuk éénpersoons dessert. Heerlijk met verse vijgen, lange vingers en mascarpone.
Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:24
45 minuten 8 personen (29)Een vijgen clafoutis is ontzettend makkelijk om te maken. Een Frans gebak dat extra lekker is met zoete rijpe vijgen.
Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:22
30 minuten 2 personen (62)Deze mini champignon gratin is super leuk als éénpersoons portie in kleine ovenschaaltjes. Ook lekker in een grote ovenschaal voor een makkelijk vegetarisch bijgerecht.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.