Profielfoto van Olga Gruber

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Olga Gruber


Herfstsalade met spek, linzen en kaas

Opgeslagen Opgeslagen op 07/11/2021 om 06:25

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

Een overheerlijke herfstsalade met spek, linzen en kaas kan geserveerd worden als lunch of avondmaaltijd. Met heerlijke krokante walnoten en mosterddressing.


Boeuf bourguignon

Opgeslagen Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:30

Kooktijd 4 uur 15 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (70)

Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!


Aubergine gratin

Opgeslagen Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:30

Kooktijd 1 uur 5 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (21)

Voor deze aubergine gratin worden de aubergines eerst nóg smaakvoller gemaakt in een grillpan. Extra lekker door een krokante laag kaas en een makkelijke tomatensaus.


Babi ketjap

Opgeslagen Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:28

Kooktijd 1 uur 50 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (86)

Een favoriet hier thuis is deze babi ketjap, heerlijk Indonesisch sticky stoofvlees dat geserveerd wordt met geurige rijst.


Pastinaak-aardappelpuree

Opgeslagen Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:27

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (65)

Een smeuïge pastinaak-aardappelpuree is een heerlijk bijgerecht bij vlees en stoofpotjes. Met een aardse en toch zoete smaak een feestelijke puree.


Belgisch stoofvlees

Opgeslagen Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:26

Kooktijd 2 uur 10 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (123)

Dit Belgisch stoofvlees wil je maken, het is zo mals dat het vlees uit elkaar valt. Klassiek met friet en dat smaakt ook echt het beste bij dit stoofvlees!


Romige paddenstoelen-truffelsoep

Opgeslagen Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:26

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (66)

Een smaakvolle romige champignon-truffelsoep is feestelijk door de stervormige croutons, zonder is deze soep ook heerlijk tijdens een herfstdag


Mini tiramisu met vijgen

Opgeslagen Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:25

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (19)

Mini tiramisu met vijgen is een makkelijk en super leuk éénpersoons dessert. Heerlijk met verse vijgen, lange vingers en mascarpone.


Vijgen clafoutis

Opgeslagen Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:24

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (29)

Een vijgen clafoutis is ontzettend makkelijk om te maken. Een Frans gebak dat extra lekker is met zoete rijpe vijgen.


Gegratineerde champignons

Opgeslagen Opgeslagen op 24/10/2021 om 07:22

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (62)

Deze mini champignon gratin is super leuk als éénpersoons portie in kleine ovenschaaltjes. Ook lekker in een grote ovenschaal voor een makkelijk vegetarisch bijgerecht.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.