Opgeslagen op 14/02/2022 om 15:10
Echte Hollandse kost, wie is er niet dol op! Klassieke hutspot, heerlijk simpel met aardappels, wortels en uien. Binnen een half uur op tafel.
Opgeslagen op 25/12/2021 om 20:25
Deze zalm en venkel bonbon is snel klaar en gemaakt met weinig ingrediënten. Een heerlijk voorgerecht tijdens de feestdagen. Eens iets anders dan een gewone venkelsalade.
Opgeslagen op 25/12/2021 om 20:18
Een klassieke hazenpeper zoals ik dit heb geleerd van mijn leraar op de koksopleiding die ook jager was. Heerlijk met champignons, spekjes en meer.
Opgeslagen op 24/12/2021 om 21:52
Een hele kalkoen bereiden in de oven vult je huis enkele uren met een heerlijke geur. Deze kalkoen met een geweldige kruidenboter is het perfecte pronkstuk tijdens de feestdagen!
Opgeslagen op 14/10/2021 om 13:53
Als het buiten koud is, is alles wat je nodig hebt een verwarmende maaltijd. Zuurkoolstamppot ovenschotel is perfect voor zulke dagen!
Opgeslagen op 24/12/2021 om 21:56
Een plaattaart met blauwe kaas en walnoten is klaar binnen een half uur. Heerlijke makkelijke lunch met 2 soorten kaas en sinaasappel.
Opgeslagen op 14/10/2021 om 11:11
Deze spaghettipompoen met kip is extra lekker met kaas, tomaat, courgette en meer. Een verrassende pompoensoort die zacht van smaak is.
Opgeslagen op 14/10/2021 om 11:11
Deze Griekse stifado is een heerlijke stoofpot met rundvlees, tomaat, sjalotjes en heel veel kruiden. Boordevol smaak en heerlijk met aardappels.
Opgeslagen op 14/10/2021 om 11:03
Deze bonenschotel met tomaat en ui kun je maken met verschillende soorten bonen. Lekker met een kruidige worst en stokbrood.
Opgeslagen op 14/10/2021 om 10:48
Een stoofpotje met een gedurfde naam. Duvelkesvlees is pittig, zoutig, gevuld met kruiden en zelfs pindakaas. Je kunt je niet voorstellen hoe lekker dit is!
Opgeslagen op 14/10/2021 om 10:48
Een heerlijke romige risotto met champignons en mascarpone die makkelijk te maken is en extra smaakvol met spekjes en prei. Ook lekker als vegetarische variant zonder spekjes!
Opgeslagen op 14/10/2021 om 10:38
Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!
Kook heerlijke winterse kost met behulp van deze winter recepten. Keuze uit winterse recepten voor stoofpotten, kerst, stamppotten en drankjes om bij op te warmen.