Profielfoto van André Bogaerts

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door André Bogaerts


Op de huid gebakken zalm met lente ui en limoen

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 12:41

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Krokant op de huid gebakken zalm met lente ui en limoen is zalm op zijn lekkerst! Klaar in 20 minuten, recept voor 2 personen.


Toastjes met gerookte zalm en kruidenkaas

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 12:40

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 3 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (48)

Deze toastjes met gerookte zalm en kruidenkaas zijn geweldig om te serveren op een feest, als tapas of bij de high-tea. Klaar in 15 minuten.


Focaccia met ansjovis

Opgeslagen Opgeslagen op 02/03/2024 om 11:17

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (5)

Deze Italiaanse focaccia met ansjovis is een heerlijk luchtig brood met een knapperige buitenkant. Vol van smaak, makkelijk om te maken en heerlijk bij soep of een salade.


Kleine gefrituurde visjes

Opgeslagen Opgeslagen op 02/03/2024 om 11:04

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (9)

Deze kleine gefrituurde visjes kun je in veel verschillende Mediterraanse landen vinden. In Spanje als tapas en in Frankrijk tijdens de apéro, maar altijd met een beetje citroen.


Gerookte makreelsalade

Opgeslagen Opgeslagen op 02/03/2024 om 11:03

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (17)

Deze gerookte makreelsalade lijkt enigszins op een Salade Niçoise maar dan met lekkere gerookte makreel. Recept voor 2 personen, klaar in 20 minuten.


Hollands stoofpotje met rookworst

Opgeslagen Opgeslagen op 02/03/2024 om 11:01

Kooktijd 3 uur Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (15)

Een overheerlijk Hollands stoofpotje met rookworst, stoofvlees, aardappelen en groenten is een winters éénpansgerecht bomvol smaak. Een makkelijke volledige maaltijd die wel even tijd nodig heeft.


Gevulde paprika met gehakt en kerrie

Opgeslagen Opgeslagen op 17/02/2024 om 10:37

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 3 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Deze gevulde paprika met gehakt en kerrie is een heerlijk bijgerecht of lunchgerecht met veel groenten. Extra lekker met prei, champignons en 2 soorten kaas.


Gemarineerde kippenpoten

Opgeslagen Opgeslagen op 03/02/2024 om 14:30

Kooktijd 1 uur 40 minuten Aantal personen 3 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (66)

Mild pittige gemarineerde kippenpoten uit de oven hebben een krokante buitenkant en een heerlijk malse binnenkant. Makkelijk te maken met weinig ingrediënten.


Biefstukpuntjes met noedels en groenten

Opgeslagen Opgeslagen op 03/02/2024 om 10:26

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (14)

Een makkelijk gerecht welke niet veel nodig heeft om een volle woksmaak te krijgen. Deze heerlijke biefstukpuntjes met noedels en groenten zijn een ideale doordeweekse maaltijd.


Makkelijke hotdogs

Opgeslagen Opgeslagen op 20/01/2024 om 10:14

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

Heerlijke en makkelijke hotdogs, iedereen houdt ervan! Kan iemand jou ook wakker maken voor zo'n heerlijke hotdog? Mm! Klaar in 10 min.


Tafelzuur: zoetzure groenten

Opgeslagen Opgeslagen op 20/01/2024 om 10:04

Kooktijd 1 uur Aantal personen 10 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (4)

Zoetzure groenten zijn niet alleen lang houdbaar door ze in te maken, maar ze zijn ook nog eens het perfecte bijgerecht, net zoals augurken.


Choucroute garnie - gegarneerde zuurkool

Opgeslagen Opgeslagen op 20/01/2024 om 10:01

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Choucroute garnie is een Frans eenpansgerecht met zuurkool, varkensvlees en witte wijn. Geserveerd met mosterd en klaar in minder dan een uur.


Zuurkoolstamppot

Opgeslagen Opgeslagen op 20/01/2024 om 10:00

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (16)

Een klassieke zuurkoolstamppot zonder poespas is op zijn tijd ontzettend lekker. Ook te maken zonder spekjes, heerlijke smeuïge stamppot, mm!


Zuurkool gestoofd in donker bier

Opgeslagen Opgeslagen op 20/01/2024 om 09:57

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Deze zuurkool gestoofd in donker bier is een typisch gerecht die je in de herfst en winter op tafel zet. Met aardappelen en worst, recept voor 4 personen.


Zuurkoolschotel met ananas

Opgeslagen Opgeslagen op 20/01/2024 om 09:54

Kooktijd 1 uur 5 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (18)

Een zuurkoolschotel met ananas is verrassend lekker. De combinatie zuur, zoet en kruiden past perfect bij elkaar. Met een heerlijke krokante laag kaas!



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.