Profielfoto van André Bogaerts

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door André Bogaerts


Ovenschotel met witte bonen en worst

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 13:09

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Deze ovenschotel met witte bonen en worst is een heerlijke doordeweekse maaltijd bomvol groenten, aardappelen en kruiden. Extra vullend door het combineren van bonen en aardappelen.


Witlof tarte tatin

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 13:06

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (4)

Een witlof tarte tatin is een omgekeerde bladerdeeg taart met gekarameliseerde witlof en een vleugje kaas. Een heerlijk zoete en hartige taart die warm het allerlekkerste is.


Gin tonic met rozemarijn

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 13:05

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 1 persoon Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (3)

Een gin tonic met rozemarijn is een heerlijk frisse variatie op de basis gin tonic. Een tikje zoet, bitter en fris door de combinatie van ingrediënten welke deze klassieke cocktail verrassend lekker maken.


Croque madame

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 13:03

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 1 persoon Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (16)

Een croque madame is een ham-kaas tosti met een gebakken (spiegel) ei er bovenop. Recept voor 1 croque madame, maar of je het bij 1 laat..


Klassieke gevulde eieren

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 13:02

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (26)

Deze ouderwetse en klassieke gevulde eieren zijn ideaal als hapje op een feestje of high-tea. Dit is de meest basis versie van een gevuld ei.


Eggs benedict

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 13:02

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (30)

Klassieke eggs benedict zijn makkelijker te maken dan je zult denken. Heerlijk als uitgebreid ontbijt of lunch in het weekend, of serveer ze met Pasen.


Zelfgemaakte eiersalade

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 13:01

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (30)

Maak zelf de allerlekkerste eiersalade voor op brood of een toastje. Helemaal niet moeilijk te maken, én super makkelijk!


Oeufs en cocotte

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 13:00

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (16)

Met oeufs en cocotte kun je blijven variëren, deze eieren uit de oven zijn heerlijk om broodsoldaatjes in te dippen. Leuk tijdens de paasbrunch of serveer ze als ontbijt.


Plaattaart met witte asperges en ei

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 12:59

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (31)

Een plaattaart met witte asperges en ei is een heel goed idee voor de lunch. Een echt lente gerecht met witte asperges, ei en ham.


Roerei met zwarte olijven

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 12:58

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (6)

Dit roerei met zwarte olijven ziet er extra feestelijk uit tijdens het paas ontbijt. Een roerei is snel gemaakt en is niet moeilijk. Je kunt de zwarte olijven ook vervangen door truffel tapenade.


Rösti-ei muffins

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 12:57

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (25)

Deze rösti-ei muffins staan leuk tijdens de paasbrunch, maar ze zijn ook heerlijk als bijgerecht bij het avondeten. Aardappel bakjes met een eitje, jammie!


Gevulde eieren met zalm

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 12:46

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (5)

Een lekker hapje voor bij de borrel of tijdens een feestje, deze gevulde eieren met zalm met kappertjes heb je zó gemaakt!


Zalmrolletjes

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 12:45

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (18)

Deze zalmrolletjes met mierikswortel zijn heerlijk als tapas tijdens een feestje, maar je kunt ze ook serveren als onderdeel van een voorgerecht of salade.


Zalmbonbons met garnalen

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 12:44

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (19)

Deze zalmbonbons met garnalen zijn heerlijk als voorgerecht tijdens een etentje of de feestdagen. Heerlijk fris en romig door de roomkaas en limoen, een top combinatie met de vette zalm.


Zalmcocktail

Opgeslagen Opgeslagen op 29/03/2024 om 12:43

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Een zalmcocktail is een leuk voorafje om te serveren tijdens de feestdagen. Zó klaar in minder dan 10 minuten tijd.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.