Profielfoto van Erica Lankveld

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Erica Lankveld


Tortilla met kip en mango

Opgeslagen Opgeslagen op 27/07/2021 om 11:13

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 3 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Een tortilla met kip en mango is een makkelijke en snelle maaltijd. Serveer het eens met een mango puree in plaats van mango stukjes. Klaar binnen 20 min.


Witte chocolademousse met rood fruit

Opgeslagen Opgeslagen op 27/07/2021 om 10:14

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (38)

Deze witte chocolademousse is ontzettend luchtig en een tikje zoet. Door de combinatie met het frisse en zurige van het rood fruit de perfecte combinatie.Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.