Profielfoto van Patrick Vanrijn

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Patrick Vanrijn


Ajam Betawi

Opgeslagen Opgeslagen op 16/01/2022 om 19:19

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (78)

Ajam betawi, ofwel krokante kip in een zoete ketjapsaus, is een heerlijke en makkelijke doordeweeks maaltijd. Ook lekker als onderdeel van een rijsttafel.


Sambal goreng telor

Opgeslagen Opgeslagen op 16/01/2022 om 19:18

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (24)

Deze sambal goreng telor is een heerlijk bijgerecht of een onderdeel van een rijsttafel. Heerlijke gefrituurde eieren in een pittige saus.


Zelf kippeling maken

Opgeslagen Opgeslagen op 17/07/2021 om 08:48

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (40)

Zelf kippeling maken is makkelijk en zit bomvol de lekkerste kruiden. Eens iets anders dan de standaard kibbeling van de markt.


Goulashkroket

Opgeslagen Opgeslagen op 26/05/2021 om 08:51

Kooktijd 2 uur 50 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (28)

Eet jij wel eens een goulashkroket? Wist je dat je deze ook zelf kunt maken, met mals rundvlees, paprika en meer in een krokant jasje. Yum!


Kip met misosaus

Opgeslagen Opgeslagen op 26/05/2021 om 08:48

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (24)

Deze kip met misosaus uit de oven is makkelijk om te maken. Een heerlijke hartige saus met super malse kippenbouten.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.