Opgeslagen op 11/12/2021 om 13:49
2 uur 4 personen (53)Daging Roedjak is heerlijk stoofvlees dat mals wordt door het stoven in kokosmelk. Een tikkeltje pittig en extra lekker met een kruidige zelfgemaakte boemboe.
Opgeslagen op 22/05/2021 om 10:47
30 minuten 4 personen (14)Een gladde en smeuïge aardappelpuree met bieslook is een heerlijk bijgerecht. Simpel en toch extra lekker door de verse bieslook.
Opgeslagen op 22/05/2021 om 10:47
30 minuten 2 personen (62)Deze mini champignon gratin is super leuk als éénpersoons portie in kleine ovenschaaltjes. Ook lekker in een grote ovenschaal voor een makkelijk vegetarisch bijgerecht.
Opgeslagen op 22/05/2021 om 10:46
50 minuten 4 personen (15)Aardappelen uit de oven zijn altijd een goed idee voor een makkelijk bijgerecht. Probeer eens deze geroosterde Roseval aardappelen met knoflook, met een prachtige kleur én super lekker!
Opgeslagen op 22/05/2021 om 10:44
40 minuten 8 personen (32)Een smeuïge aardappel-knolselderijpuree die makkelijk te maken is en daarom het perfecte bijgerecht met extra groenten. Heerlijk romig en zacht van smaak.
Opgeslagen op 22/05/2021 om 10:43
45 minuten 4 personen (27)Deze Catalaanse Fideuá de pollo is een paella soort met vermicelli ipv rijst. Makkelijk te maken, met een perfecte socarrat, kip en groenten.
Opgeslagen op 22/05/2021 om 10:40
1 uur 30 minuten 6 personen (17)Deze zelfgemaakte kipkroketten zijn lekker als snack, op een broodje of tijdens het avondeten met friet en een salade. Makkelijk én lekker!
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.