Profielfoto van Antoinette E.

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Antoinette E.


Yakitori spiesjes

Opgeslagen Opgeslagen op 14/08/2021 om 17:19

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Deze yakitori spiesjes zijn makkelijk te maken en super lekker. Ze kunnen gemaakt worden met verschillende soorten vlees maar deze met kippendijen zijn toch wel het lekkerste.


Beef teriyaki

Opgeslagen Opgeslagen op 14/08/2021 om 17:18

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 3 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (46)

Deze beef teriyaki is makkelijk om te maken. Teriyaki saus is hartig en een tikkeltje zoet, biefstuk teriyaki is een heerlijke Japanse klassieker.


Ovenschotel Hawaï

Opgeslagen Opgeslagen op 14/08/2021 om 17:17

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (20)

Pizza Hawaï kennen we allemaal, maar heb je ooit al eens gehoord van een ovenschotel Hawaï? Heerlijk met pasta, ananas, gerapste kaas en een lekkere roomsaus.


Trenette met pesto en sperziebonen

Opgeslagen Opgeslagen op 14/08/2021 om 17:16

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Deze trenette met pesto en sperziebonen is een klassiek gerecht uit Ligurië (Italië). Traditioneel geserveerd met platte spaghetti zoals trenette of linguine.


Citroen risotto met kip

Opgeslagen Opgeslagen op 14/08/2021 om 17:15

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (10)

Deze citroen risotto met kip is extra lekker met artisjok en kaas. Een tikkeltje fris en hartig tegelijk, perfect voor de zomer!


Rode pesto

Opgeslagen Opgeslagen op 17/07/2021 om 07:41

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (10)

Zelf rode pesto maken is super makkelijk én zo lekker! Een smeuïge rode pesto gemaakt van zongedroogde tomaten, pijnboompitten, kaas en meer.


Paas cakerol met mango

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 09:23

Kooktijd 1 uur 15 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (18)

Een Paas cakerol met mango is heerlijk fris, zoet en extra lekker met chocolade paaseitjes. Met een makkelijke zachte en luchtige cake.


Plaattaart met ricotta en tomaat

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 09:22

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (16)

Een plaattaart met ricotta en tomaat is makkelijk om te maken, met weinig ingrediënten en de plaattaart is snel klaar. Een ideale lunch!


Barbecue kabeljauw met walnotenpesto

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 09:22

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (8)

Deze barbecue kabeljauw met walnotenpesto is perfect voor de aankomende lente. Een snelle en heerlijke vis, klaar binnen 20 minuten mét zelfgemaakte pesto


Mac and cheese met kip

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 09:21

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (25)

Een romige mac and cheese met kip is makkelijk te maken en extra lekker met 2 soorten kaas. Een simpele en snelle doordeweekse maaltijd.



Herfst recepten

Heerlijke herfst recepten die je kunt maken als het seizoen is aangebroken dat de bladeren van de bomen vallen en het vaker gaat regenen. Maak een keuze uit verschillende soorten herfst recepten. Proef de herfst met deze lekkere en simpele herfstrecepten! Geniet van bijvoorbeeld een mok golden milk, een kom romige paddenstoelen-truffelsoep of bak lekkere pompoenwafels voor bij een kop warme chocolademelk.