Profielfoto van Janet Van dijl

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Janet Van dijl


Pastasalade met tonijn

Opgeslagen Opgeslagen op 17/07/2021 om 11:36

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (48)

Een zomerse pastasalade met tonijn is makkelijk te maken met weinig ingrediënten. Heerlijk fris met paprika, augurk en meer.


Gepofte aardappel met champignons

Opgeslagen Opgeslagen op 21/06/2021 om 14:15

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Een gepofte aardappel met champignons en krokante ham is een heerlijk bijgerecht met weinig ingrediënten en veel smaak.


BBQ varkensvlees en perzik spiesen

Opgeslagen Opgeslagen op 20/06/2021 om 10:53

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Maak eens deze bbq varkensvlees en perzik spiesen, gegarandeerd een succes. De combinatie van gemarineerd varkensvlees, salie en zoete perzik is heerlijk.


Yakitori spiesjes

Opgeslagen Opgeslagen op 20/06/2021 om 10:52

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (24)

Deze yakitori spiesjes zijn makkelijk te maken en super lekker. Ze kunnen gemaakt worden met verschillende soorten vlees maar deze met kippendijen zijn toch wel het lekkerste.


Kip shaslick van de barbecue

Opgeslagen Opgeslagen op 20/06/2021 om 10:51

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 5 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (30)

Simpel recept voor een heerlijk malse kip shaslick van de barbecue. Recept voor 10 shaslicks, klaar in minder dan 25 minuten.


Bavette spies van de barbecue

Opgeslagen Opgeslagen op 20/06/2021 om 10:51

Kooktijd 45 minuten Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Een bavette spies van de barbecue is extra lekker door de heerlijke marinade. Zwarte peper, biefstuk en ui is een top combinatie.


Kipsaté

Opgeslagen Opgeslagen op 20/06/2021 om 10:49

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (13)

Heerlijk gegrilde kipsaté, gemarineerd in een pasta van o.a. kurkuma, knoflook, peper en citroengras. Makkelijk te maken, wel nog even geduld tot de smaken zijn ingetrokken!


Kip souvlaki

Opgeslagen Opgeslagen op 24/04/2021 om 15:31

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (19)

Lekker gekruid spiesje met kipfilet gemarineerd in olijfolie, citroensap en oregano. Serveer met tzatziki en een Griekse salade.


Pittige gehaktballetjes

Opgeslagen Opgeslagen op 24/04/2021 om 15:02

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (21)

Deze pittige gehaktballetjes zijn op smaak gebracht met chorizo en ze zijn klaar in minder dan een half uur. Perfect tijdens de borrel of een feestje.


Gebakken bloemkool

Opgeslagen Opgeslagen op 24/04/2021 om 14:54

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (41)

Deze gebakken bloemkool is ontzettend veelzijdig. Bloemkoolroosjes met een krokant en kruidig jasje zijn heerlijk als hapje of bijgerecht.


Sperziebonenschotel uit de oven

Opgeslagen Opgeslagen op 14/04/2021 om 15:48

Kooktijd 1 uur 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (68)

Een ontzettend lekkere sperziebonenschotel met kerrie, aardappels en tomaat. Een vegetarische ovenschotel, maar je kunt er als je wilt gehakt aan toevoegen.


Rucola stamppot met zongedroogde tomaatjes

Opgeslagen Opgeslagen op 05/04/2021 om 17:36

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (47)

Winters weer vraagt om stamppot! Maak eens rucola stamppot met zongedroogde tomaatjes, lekker met en zonder spekjes. Staat binnen een half uur op tafel.


Kip stroganoff

Opgeslagen Opgeslagen op 06/03/2021 om 17:00

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (53)

Kip stroganoff is een makkelijk gerecht dat binnen een half uur op tafel staat. Een ideale doordeweekse maaltijd!


Zapiekanka

Opgeslagen Opgeslagen op 27/02/2021 om 18:20

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (12)

Zapiekanka is een heerlijk broodje uit Polen met gebakken champignons, ui, kaas en tomatenketchup. Ook wel de koningin van het Poolse street food genoemd.


Scampi diabolique

Opgeslagen Opgeslagen op 17/02/2021 om 21:42

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (19)

Deze scampi diabolique is een Belgische klassieker. Je kunt deze als hapje serveren, maar met een beetje meer saus ook een aanrader als pastasaus!



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.