Profielfoto van Christine Willekens

Mijn favorieten

Collectie aangemaakt door Christine Willekens


Zelf vanillevla maken

Opgeslagen Opgeslagen op 18/07/2021 om 13:20

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (27)

Zelf vanillevla maken is super makkelijk, je hebt er weinig ingrediënten voor nodig en is zóveel lekkerder dan kant-en-klare vla.


Knoflookbrood met kruiden

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 09:05

Kooktijd 1 uur 5 minuten Aantal personen 6 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (51)

Dit knoflookbrood met kruiden en kaas is extra lekker door de knapperige buitenkant. Serveer dit breekbrood bijvoorbeeld tijdens het borrelen.


Kruidige gebakken rijst

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 08:33

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (16)

Standaard gekookte rijst kan soms een beetje saai zijn. Maak daarom eens deze kruidige gebakken rijst, boordevol smaak en ook nog eens een mooie kleur.


Loempia's met ham en kip

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 08:33

Kooktijd 1 uur Aantal personen 8 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (48)

Zelfgemaakte loempia's met ham en kip zijn zo ontzettend lekker. Met een vulling met verschillende soorten groenten, incl. recept voor loempiavellen.


Broccoli kroketjes

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 08:32

Kooktijd 1 uur Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

Deze kleine broccoli kroketjes met een heerlijk krokant jasje van sesam zijn een ideaal vegetarisch hapje tijdens een feestje of borrel. Extra lekker met zelfgemaakte kaasdip.


Geroosterde pastinaak met honing

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 08:32

Kooktijd 30 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (47)

Een makkelijk en heerlijk bijgerecht voor de feestdagen met 'vergeten groenten'. Deze geroosterde pastinaak met honing uit de oven is een tikje zoet en extra lekker met tijm en walnoten.


Pommes noisette

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 08:31

Kooktijd 40 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (21)

Deze kleine aardappelbolletjes ken je misschien wel uit de diepvries. Maar wist je dat je deze zelf kunt maken met o.a. aardappelpuree? Een heerlijk bijgerecht!


Tonkatsu saus

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 08:30

Kooktijd 5 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (52)

Een tonkatsu saus kun je kant-en-klaar kopen bij de meeste toko's, maar deze saus is super makkelijk om zelf te maken. Een smaakvolle Japanse saus.


Tonkatsu (Japanse Schnitzel)

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 08:30

Kooktijd 25 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (25)

Tonkatsu is 1 van de meest populaire Japanse recepten in het Westen. Het is een met Japans broodkruim gepaneerde schnitzel en wordt geserveerd met tonkatsu saus en groene kool.


Pittige gamba's

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 08:30

Kooktijd 10 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (38)

Dit lekkere Spaanse tapas hapje heb je zó klaargemaakt. Deze pittige gamba's met limoen en knoflook zijn om je vingers bij af te likken!


Gevulde champignons met ricotta

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 08:29

Kooktijd 35 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (14)

Deze gevulde champignons met ricotta zijn een super lekker warm hapje. Champignons uit de oven met een heerlijk krokant korstje.


Maïskolven uit de oven

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 08:29

Kooktijd 50 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (47)

Deze maïskolven uit de oven of van de barbecue met een pittige botersaus zijn heerlijk als bijgerecht. Veel smaak met weinig ingrediënten!


Varkenshaas saté

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 08:28

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 2 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (33)

Met een marinade van sojasaus, rode peper en honing heeft deze varkenshaas saté ontzettend veel smaak. Extra lekker met satésaus.


Gemarineerde pittige kipspiesjes

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 08:28

Kooktijd 15 minuten Aantal personen 4 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (11)

Probeer eens deze mini gemarineerde pittige kipspiesjes voor je volgende feestje. Het citroensap maakt de kip extra mals en dus extra lekker.


Potato skins met cheddar van de barbecue

Opgeslagen Opgeslagen op 08/05/2021 om 08:27

Kooktijd 20 minuten Aantal personen 5 personen Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score Gemiddelde score (7)

Super makkelijk potato skins met cheddar van de barbecue zijn een heerlijk bijgerecht. Recept voor 5 personen, klaar in 20 minuten.



Lente recepten

Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.