Opgeslagen op 16/12/2020 om 22:03
35 minuten 2 personen (19)Deze verse coquilles in bechamel saus zijn zo zacht als boter. Met Zwitserse gruyère kaas en paneermeel. Recept voor 2 personen.
Opgeslagen op 16/12/2020 om 22:02
1 uur 5 minuten 4 personen (11)Kip met 40 tenen knoflook is heerlijk sappig en zacht van smaak. Heerlijk Frans recept waar je vrijwel geen voorbereiding voor nodig hebt!
Opgeslagen op 16/12/2020 om 22:02
20 minuten 4 personen (8)Een tartiflette is een Frans gerecht oorspronkelijk uit de Savoie regio in de Franse alpen. Gemaakt van aardappelen, reblochon kaas, spek en ui.
Opgeslagen op 16/12/2020 om 22:01
15 minuten 1 persoon (12)Stevige trek? Dit broodje gerookte zalm en komkommer roomkaas is geïnspireerd door 1 van onze lunches in Bordeaux stad in Frankrijk.
Opgeslagen op 16/12/2020 om 22:01
3 uur 15 minuten 4 personen (60)Herfst is perfect voor alle soorten stoofpotten. Deze Camarenga bief stoofschotel is een recept van mijn moeder, met een vleugje sinaasappel.
Opgeslagen op 16/12/2020 om 22:01
50 minuten 6 personen (13)Choucroute garnie is een Frans eenpansgerecht met zuurkool, varkensvlees en witte wijn. Geserveerd met mosterd en klaar in minder dan een uur.
Opgeslagen op 16/12/2020 om 22:00
30 minuten 6 personen (17)Spruitjespuree op Franse wijze, op smaak gebracht met nootmuskaat en natuurlijk boter. Een heerlijk en simpel bijgerecht dat zacht van smaak is.
Opgeslagen op 16/12/2020 om 21:59
1 uur 45 minuten 4 personen (59)Deze ouderwetse gestoofde schouderkarbonade is een klassiek Frans recept met rode wijn en kruiden. Het vlees wordt er ontzettend mals en zacht van.
Opgeslagen op 16/12/2020 om 21:58
4 uur 45 minuten 8 personen (47)Dit Franse gerecht is een overheerlijke stoofpot met rundvlees, champignons en meer. Daube de boeuf à la Provençale is een echte klassieker.
Opgeslagen op 16/12/2020 om 21:58
4 uur 15 minuten 6 personen (70)Een echte klassieker uit de Franse keuken: boeuf bourguignon. Een rundvlees stoofpot met rode wijn, champignons, spekjes en meer. Heerlijk kruidig!
Opgeslagen op 16/12/2020 om 21:58
45 minuten 4 personen (17)Een aardappelgratin met ui is het perfecte bijgerecht bij elk soort vlees of vis. Deze versie is zelfs nóg lekkerder dan de klassieke versie. Klaar binnen 45 minuten.
Opgeslagen op 16/12/2020 om 21:55
40 minuten 6 personen (22)Poire Belle-Hélène is een klassiek Frans dessert. Peren met warme chocoladesaus, slagroom en amandelschaafsel is een favoriet bij velen.
Je proeft de lente met deze heerlijke recepten! Maak mooie gerechten met ingrediënten uit het seizoen zoals komkommer, asperges, raapstelen, rabarber, veldsla, peultjes, radijsjes en spinazie. Haal de lente in huis met deze lekkere recepten.